SUPER CUP – 2019 I NÆSTVED

Toppen af dansk håndbold skal kæmpe om Super Cup pokalerne i Arena Næstved

 

Både de kvindelige og mandlige mestre og pokalmestre i håndbold mødes til Super Cup i Næstved.

Når eliteklubberne Nykøbing Falster Håndbold, Esbjerg, Aalborg og GOG skyder Supercup’en ind den 27. august bliver det med Næstved som værtsby.

Det er et flot og attraktivt event, Arena Næstved og Nykøbing Falster Håndbold arrangerer sammen med Divisionsforeningen Håndbold, og en stor sportslig begivenhed til Næstveds borgere. Noget som direktør for Arena Næstved Jakob Brixvold vægter vigtig.

”Vi huser Nykøbing Falster kvinderne flere gange årligt til både internationale samt nationale kampe, men også de lokale håndboldhold har deres gang i arenaen til både træning og kampe. Sammen med de mange andre foreningsaktiviteter vi har her såsom seniormotion, kampsport, badminton mfl. Derfor må man i den grad sige, at det bedste bindeled mellem os og borgerne er sporten og kulturelle events. Derfor glæder det os, at den absolutte top i dansk håndbold nu kommer til byen.”

”At vi får lov at dele værtsskabet med NFH er vi mægtigt glade for, og vi føler det som en naturlig udvikling af vores stærke samarbejde, hvor vi skaber merværdi sammen med et af Sydsjællands bedste sportshold.” siger direktør Jakob Brixvold. 

Også Søren Jakobsen, Eventchef for Nykøbing Falster Håndbold er glad for at kunne fremhæve det gode samarbejde, og for at kunne præsentere Super Cup i Arena Næstved.

” Vi er utroligt stolte over at divisionsforeningen valgte os og Arena Næstved som arrangør af Super Cup 2019, og vi glæder os til at præsentere håndbold i topklasse for håndboldfans i hele Østdanmark – vi ved at der vil være stor i interesse for kampen Nykøbing F – Esbjerg, men at vi for første gang i mange også kan præsentere herrehåndbold fra absolut øverste hylde med kampen Aalborg – GOG er helt unikt ” 

Billetterne går i salg Torsdag d. 13.06.2019 kl. 10:00 på ticketmaster.dk

Foto – fra venstre:

ARENA Næstved – Venueoperatør, Andreas Linsdell
NFH – Eventchef, Søren Jakobsen
Divisionsforeningen Håndbold – Eventchef , Mia Boesen
ARENA Næstved – Direktør, Jakob Brixvold
Divisionsforeningen Håndbold – Direktør , Thomas Christensen
NFH – Kommerciel Direktør, Kristian Jakobsen

 

Ved Super Cup d. 27/8 i ARENA Næstved vi du finde FAN ZONE i Hal 2, som vil indeholde forskellige fanaktiviteter, streetfood og drikkeboder. Vi starter med Happy Hour den første time.

Vi åbner fanzonen allerede kl. 16:30

Der er sagt op til en festlig dag og aften med underholdning for hele familien – Vel Mødt.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen