Storsejr til NFH i Aarhus

NFH-pigerne havde ingen problemer med at hente begge points, da de forsvarende danske mestre tirsdag aften rejste sig ovenpå weekendens Champions League-nederlag til CSM Bucuresti med en sejr på 20-31 på udebane mod Aarhus United.

Bortset fra stillingen 1-1 i kampens begyndelse, førte NFH opgøret i HTH Go Ligaen fra start til slut. Hjemmeholdet hang på i godt 20 minutter, men derefter trak NFH stille og roligt fra, og ikke færre end 10 NFH’ere nåede at komme på scoringstavlen.

1-4 blev til 5-6 og 7-8, men så scorede NFH’erne fire gange i træk til 7-12, og det forspring fik aarhusianerne aldrig indhentet.
Det stod 9-14 ved pausen, og NFH kom også blæsende ud til anden halvleg, hvor føringen hurtigt blev øget til 10-17 og 11-19. En overgang var føringen endda helt oppe på 12 mål – 15-27 – men Aarhus United kom lidt bedre med i de sidste 10 minutter, dog uden for alvor at komme tættere på.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med otte mål, mens Sofie Amalie Olsen scorede fem og Sarah Iversen fire gange. Sofie scorede alle sine mål indenfor de sidste cirka 20 minutter.

Næste opgave for NFH’erne er allerede på fredag, hvor det gælder polske Vistal Gdynia på udebane i Champions League. En sejr eller uafgjort betyder, at NFH kvalificerer sig til det næste gruppespil i klubhåndboldens fornemmeste turnering efter nytår.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen