Storsejr i Horsens

Yderligere to points blev sat eftertrykkeligt ind på kontoen, da NFH mandag aften mødte oprykkerne fra Horsens på udebane i HTH Ligaen.

De i dagens anledning blåklædte NFH’ere vandt en storsejr på 21-31 efter 11-14-føring ved pausen.

Horsens frister en tilværelse i bunden af rækken, og havde det ikke været for deres svenske storspiller Melissa Petrén, som scorede 11 af sit holds mål, havde NFH nok vundet endnu større.

Sejren blev grundlagt i sidste halvdel af første halvleg, hvor NFH, blandt andet i kraft af gode aktioner fra Angelica Wallén for alvor fik tætnet forsvaret og dermed gav Cecilie Greve endnu bedre arbejdsbetingelser i målet, og så gik NFH fra 5-5 til 7-13.

Cecilie Greve stod i det hele taget en rigtig flot kamp i målet og blev noteret for 15 redninger, men hjemmeholdet havde også flere afslutninger, som slet ikke ramte målet, og det var alt sammen medvirkende til, at NFH kunne trække fra.

Horsens kom dog lidt tilbage op imod pausen, så holdene gik i omklædningsrummet med stillingen 11-14 efter de første 30 minutter.

Efter pausen blev forskellen på de to hold for alvor tydelig. 11-14 blev til 13-22, og dermed var kampen reelt afgjort med knapt 20 minutter igen. Cheftræner Jakob Larsen benyttede sig mod slutningen også af de “nye tiders” gunst, hvor der pludselig er mange kampklare spillere i truppen og gav spilletid til nogle af de spillere, som ikke altid er så meget på banen.

NFH fik sin første 10-måls føring i opgøret, da Dione Housheer passerede Horsens’ keeper med en lækker skruebold til stillingen 17-27.
Kort efter måtte den ene af kampens to dommere, Claus Gramm Pedersen, udgå med en mindre fiberskade i baglåret. Det betød, at hans makker Per Olesen måtte klare de sidste knapt 12 minutter alene – en opgave han løste uden problemer.
I NFH kender vi alt for godt til irriterende skader, så god bedring til Claus Gramm herfra.

NFH-pigerne skal i øvrigt roses for at blive ved at holde fokus, selvom kampen var afgjort relativt tidligt i anden halvleg. Føringen nåede faktisk op på 12 mål, 18-30, inden hjemmeholdet fik pyntet lidt på det til sidst.

Topscorere for NFH i Horsens blev Dione Housheer med ni mål, Lærke Nolsøe med seks og Mulle med fem scoringer.

Med sejren fastholder NFH niendepladsen i HTH Ligaen, og nu med kun et enkelt point op til Randers HK på den slutspilsgivende ottendeplads.

Pigerne spiller allerede igen på torsdag, hvor TTH Holstebro venter på udebane.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen