Stor opbakning til arbejdssejr

NFH måtte slide noget i det for at hente den tredje sejr i lige så mange kampe i HTH Ligaen, da pigerne sent torsdag aften mødte oprykkerne fra Skanderborg på udebane.

24-27 vandt NFH efter 11-12 ved pausen.

Skanderborg spillede tålmodigt og med lange angreb og var gode til at komme til afslutninger, og i den anden ende kæmpede de godt i forsvaret, og det gjorde det svært for NFH at få så meget tempo i spillet, som vi har set i de første par kampe.

De gulblusede fik ellers en god start på kampen med en føring på 3-7. Men Skanderborg slog tilbage og fik udlignet til 7-7. NFH måtte også slide noget for at fastholde føringen efter pausen, men det lykkedes at holde Skanderborg på afstand kampen ud.

Og selvom det ikke blev til tocifrede sejrscifre for tredje kamp i træk, så gav det stadig to points mere til kontoen, og dermed har NFH stadig maksimumpoints efter tre kampe.

Holdet fik opbakning af cirka 40 NFH- tilhængere, som på trods af, at kampen først begyndte klokken 20.30 havde taget turen til Skanderborg for at støtte holdet. En støtte, der tydeligt kunne høres i den temmelig tomme hal.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med syv mål og Mulle med seks.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen