Slutspurt sikrer point i Odense

En håndboldkamp varer 60 minutter, det er ikke slut, før en berømt dame har sunget, og så videre og så videre..

Talemåderne om, at en kamp ikke er afgjort før sidstefløjt, kom til at holde stik skærtorsdag aften i Odense.

Her var NFH bagud med 26-21 mod Odense Håndbold med otte og et halvt minut tilbage på uret.

Men takket være en fantastisk slutspurt lykkedes det NFH-pigerne at få uafgjort 27-27 i den vanskelige udekamp i slutspillet i Bambusa Kvindeligaen.

Udligningen blev sat ind få sekunder før tid af Sofie Flader, som ellers kort forinden havde brændt tre afslutninger på en velspillende Tess Wester i Odense-målet.

Og netop de brændte chancer er en del af forklaringen på, at det ikke lykkedes NFH at tage begge points med hjem fra Fyn.
For selvom NFH indimellem havde svært ved at finde hullerne i det fynske forsvar, så lykkedes det alligevel at spille sig frem til mange fine chancer, men desværre lykkedes det ikke at få scoret helt så ofte, som NFH ellers har for vane.

NFH lagde fint ud og var efter seks minutter foran med 2-3, men holdt så en scoringspause på fire minutter, og i den periode scorede Odense fem gange i træk og bragte sig foran med 7-3.

Resten af halvlegen kæmpede NFH for at komme tilbage, og særligt i det sidste kvarter kom NFH’erne bedre med. Det var ikke mindst et stærkt indhop i målet af Natasja Clausen, der hjalp NFH helt tæt på, og en 12-8 føring til Odense var ved pausen skrumpet til 13-12.

Anden halvleg startede igen meget lige, men så røg NFH ind i en periode med mange brændte chancer, og 19-19 blev til 25-20 til Odense med 10 minutter igen.
Men i eventyrene ender det som bekendt altid godt til sidst, og det gjorde det også for NFH i H. C. Andersens hjemby efter en super slutspurt, hvor også Mulle spillede stort med tre mål.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med ni mål, mens Mulle, Nikita van der Vliet og Sofie Flader scorede fire gange hver.

Dermed er stillingen i slutspilspulje 2 stadig helt lige efter to runder med Viborg, Odense og NFH på tre points hver og Aarhus United på to points.

NFHs næste kamp er på tirsdag på udebane mod Aarhus United.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen