Skuffende nederlag mod Horsens

Det blev en kamp op ad bakke det meste af vejen for NFH, da Horsens onsdag aften var på besøg i LÅNLET Arena i Bambusa Kvindeligaen.

De østjyske gæster vandt opgøret med 19-26 efter 11-13 ved pausen, og dermed fik gæsternes nye træner Jan Leslie en optimal start på karrieren som Horsens-træner.

Der var kampen igennem ikke meget, der lykkedes for NFH’erne, som både havde det svært i forsvaret og især i angrebet, hvor Horsens dækkede kontant og kompakt op, og det stressede i perioder NFH’erne, der havde svært ved at finde hullerne i forsvaret, og når det lykkedes, var der for mange chancer, som ikke gav mål, hvilket de 19 scoringer også vidner om.

NFH fik ellers en udmærket start på matchen og var foran flere gange i begyndelsen.
Men ved stillingen 6-6 efter 13 minutters spil begyndte det at køre skævt for de gul-blå.

I mere end syv minutter holdt Horsens NFH fra at score og bragte sig i stedet foran med 6-10.
I resten af kampen sled og slæbte NFH’erne hårdt for at komme tilbage i opgøret, men det lykkedes ikke at komme tættere på end to måls afstand før pausen.

Efter pausen fik NFH kæmpet sig tilbage på uafgjort, 16-16 og 18-18, blandt andet takket være et par fine redninger af Cecilie Greve, som afløste Louise Egestorp i målet midtvejs i første halvleg og spillede sin vel nok bedste kamp siden comebacket i slutningen af sidste sæson.

Desværre havde NFH stadig svært ved at score, ikke mindst i sidste halvdel af anden halvleg. Blot en enkelt scoring i de sidste 13 minutter blev det til for NFH, og så blev uafgjort 18-18 forvandlet til et nederlag på 19-26.

Topscorer for NFH blev Elma Halilcevic, som gjorde scorede seks gange på ni forsøg.

NFHs næste kamp er på onsdag ude mod hidtil ubesejrede Herning-Ikast Håndbold.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen