Skuffende nederlag i EHF Cuppen

NFHs drømme om en semifinale i den europæiske EHF Cup led sent søndag eftermiddag et alvorligt knæk, da Viborg vandt den første af to kvartfinaler for fuld POWER i Arena Næstved med hele otte mål.

20-28 stod der på måltavlen, da sidste fløjt havde lydt efter et opgør, hvor NFH aldrig var foran endsige på uafgjort.

De gulblusede fik en skidt start på kampen, og der skulle gå næsten 10 minutter, før det lykkedes at score for første gang i åbent spil. Det var Lærke Nolsøe, der satte en reducering ind til 2-6.

Og den dårlige start forfulgte desværre NFH’erne i resten af kampen. NFH var flere gange i løbet af første halvleg bagud med syv mål.

Holdet havde svært ved at score, og i den modsatte ende havde forsvaret og målvogterne svært ved at stoppe Viborg-spillerne. Og når NFH fik scoret, svarede Viborg hurtigt igen.

Det blev lidt bedre mod slutningen af første halvleg, og ved pausen var Viborgs føring skrumpet lidt til fem mål – 11-16.

NFH fik en udmærket start på anden halvleg, og Viborgs føring blev reduceret til fire mål, 14-18 og senere 18-22. Men så røg NFH ind i en haglbyge af udvisninger plus en scoringspause på 12-13 minutter.

NFH scorede blot to gange i de sidste cirka 18 minutter, og så kunne Viborg køre en sikker sejr i land.

Dermed står Viborg med gode muligheder for at kvalificere sig til semifinalerne efter returkampen på lørdag i Viborg.

Men heldigvis kan alt ske i håndbold, og sidst NFH var i Viborg i sæsonpremieren i HTH Ligaen, vandt vi med 10 mål.. Så helt umuligt er det ikke…

Topscorere for NFH blev Dione Housheer med seks mål og Emelie Westberg med fem.

Næste opgør for NFH er på onsdag, hvor København Håndbold kommer på besøg i POWER Arena i Nykøbing til den sidste hjemmekamp i grundspillet. En kamp, der kan blive meget afgørende for, om NFH skal slutte grundspillet i top tre.

 

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen