Skæbnekamp på Frederiksberg

Der er måske ikke ligefrem tale om en vind eller forsvind-kamp, når København Håndbold og NFH i aften tørner sammen på københavnernes hjemmebane på Frederiksberg, men det er tæt på.

Begge hold har nemlig brug for to points, hvis drømmen om en plads i semifinalerne i Bambusa Kvindeligaen skal holdes i live.

NFH har stadig pæne chancer for at slutte på en af de to øverste pladser i Slutspilspulje 1, idet vi blot er et enkelt point efter Viborg på andenpladsen efter de to første runder, mens København efter to nederlag står uden points og dermed er tre efter Viborg.

Reelt er begge hold dog yderligere et point efter, da det i tilfælde af pointlighed til sidst er det hold, som fik den bedste placering i grundspillet, der slutter øverst, og her er Viborg bedre end både NFH og København.

Aftenens udgave af “Slaget om Østdanmark” er også en kamp om, hvilket hold, der bedst formår at rejse sig efter den øretæve, de begge rendte ind i i forrige runde.

Her tabte NFH som bekendt med hele 17 mål i Odense, mens København tabte til Viborg med 12 mål.

– Vi skal op at yde vores ypperste. Vi skal være meget mere kampberedte, end vi var i Odense, og så skal vi kunne modstå den fight, der kommer, siger NFH-cheftræner Jakob Larsen.

Kampene mellem NFH og København plejer at have masser af tempo og intensitet, og sådan bliver det også i aften, spår Jakob Larsen.

– Jeg tror ikke, at NFH og København kan spille på andre måder mod hinanden end med fuld hammer og speederen i bund, siger han.

NFH har måske et lille mentalt overtag, idet vi vandt det seneste indbyrdes opgør hjemme i LÅNLET Arena. Men i den kamp var københavnerne uden Maria Hjertner og Karoline Lund, påpeger Jakob Larsen.
Til gengæld er Olivia Mellegård ude nu.

Det er to hold, som kender hinanden rigtig godt, og derfor kan det mentale få stor betydning.
– Det handler også om, hvem der først får styr på nerverne. Men det pres skal vi kunne håndtere, så det bliver også en test af vores mentale formåen, siger Jakob Larsen.

Der er kampstart klokken 18. Kampen kan både ses i hallen og på TV2 Sport.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR? I STØTTEDE PIGERNE FANTASTISK I ODENSE. DET SKAL I GØRE IGEN I AFTEN. SAMMEN ER VI ENDNU STÆRKERE! KOM SÅ! OP AT STÅ FOR NFH! – I HALLEN ELLER FORAN TV.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen