Sikker sejr over Silkeborg-Voel

NFH fortsætter sejrsstimen i Primo Tours Ligaen. Onsdag aften blev det til den tredje sejr på stribe, da Silkeborg-Voel blev slået med 33-28 efter 19-13 ved pausen for øjnene af 965 tilskuere hjemme i Scandlines Arena.

Gæsterne fra det midtjyske fulgte med i de første knapt 10 minutter, men så begyndte NFH’erne langsomt, men sikkert at trække fra. 5-5 blev til 7-5, og det blev også 10-6 og 15-10 inden en målrig første halvleg altså sluttede med en 19-13 føring til de gulblusede.

Som cifrene antyder, havde NFH ikke de store problemer med at spille sig til chancer og score på dem, og i den modsatte ende stod både forsvaret og ikke mindst målvogter Mette Iversen Sahlholdt godt før pausen.

Anden halvleg fortsatte til at begynde med i samme spor, men så var det som om, at NFH løsnede grebet om gæsterne lidt, dog uden helt at slippe det helt. 22-15 blev til 23-20 knapt midtvejs i halvlegen, men tættere på kom Silkeborg-Voel ikke på en aften, hvor Nathalie Hagman blev topscorer med 10 mål – heraf seks på seks forsøg på straffe. Men også stregspillerne Mette Gravholt og Sarah Iversen bidrog til festen med henholdsvis seks og fire mål, mens Johanna Westberg blev noteret for fem scoringer.

Dermed vandt Sarah Iversen “håneretten” mod lillesøster Rikke Iversen, som var med hos Silkeborg-Voel mod sin tidligere klub.

Med sejren avancerer NFH en enkelt plads i tabellen til femtepladsen.

Nu har pigerne næsten en hel uges kamppause, inden det på tirsdag går løs med pokalkvartfinalen mod Randers HK i Scandlines Arena.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen