Sikker sejr over Ringkøbing

For første gang i rundt regnet halvandet år var Danmarks Bedste Publikum tilbage på lægterne i LÅNLET Arena til en kamp i Bambusa Kvindeligaen.

Og publikum, 664 tilskuere, fik, hvad de kom efter – en sejr til NFH, som besejrede oprykkerne fra Ringkøbing Håndbold med 10 mål: 31-21 efter 13-10 ved pausen.

Som cifrene antyder, var kampen meget lige i de første 20 minutter, hvor gæsterne – som havde de to tidligere NFH’ere Sascha Juul og Leonora Demaj med på holdet – voldte NFH’erne visse vanskeligheder.

De gulblusede brændte lidt for mange chancer på Ringkøbings målvogter Elin Thorsteinsdottir i starten, men heldigvis var Celine Lundbye skarp både på straffe og i åbent spil, og hun scorede fem af NFHs første syv mål.

Ringkøbing var med til stillingen 7-7, men så lykkedes det NFH at få slået et lille hul med fire scoringer i træk til stillingen 11-7, og ved pausen første pigerne som nævnt med tre mål, 13-10.

Starten på anden halvleg blev fantastisk set med NFH-øjne. Ringkøbing lagde ganske vist ud med at reducere til 13-11, men i de følgende 12 minutter scorede gæsterne kun en enkelt gang, og da NFH’erne samtidig for alvor fik gang i målscoringen, var kampen reelt afgjort efter 43 minutters spil. Da førte NFH med 23-12!

Føringen nåede også op på 12 mål et par gange, men til allersidst fik vestjyderne altså pyntet lidt på resultatet.

NFH-træner Jakob Larsen benyttede den solide føring til at give alle spillere spilletid. Det benyttede to af de tre nye, Elma Halilcevic og Ida Winding, til at score deres første mål i NFH-trøjen på hjemmebane.
Elma scorede to gange og Ida en enkelt.

Der blev også pænt med spilletid til NFHs tredje nyerhvervelse, Alberte Kielstrup Madsen. Alberte fik ikke scoret, men havde flere gode aktioner undervejs.

Det havde målvogter Louise Egestorp i den grad også. 18 redninger og en redningsprocent på lige knapt 49 procent blev det til for “Ege”, og de mange redninger var en væsentlig årsag til, at NFHs sejr blev så stor.

En anden væsentlig årsag var Celine Lundbyes træfsikkerhed. 11 mål på 13 forsøg blev det til ialt for højrebacken – heraf syv på straffekast.

Næstmest scorede for NFH blev Johanna Westberg og Mulle med fire scoringer hver.

NFH spiller sæsonens tredje ligakamp på fredag ude mod Aarhus United.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen