Sikker sejr over Horsens

NFH kom onsdag et skridt nærmere slutspillet i Bambusa Kvindeligaen, da gæsterne fra Horsens Håndbold måtte rejse hjem fra opgøret i LÅNLET Arena med et nederlag på 30-23 efter 16-10 ved pausen til NFH.

NFH havde godt styr på østjyderne i det meste af kampen. Forsvaret stod godt og fik et langt stykke ad vejen lukket ned for Horsens’ bedste offensive kort, Melissa Petrén, som blot scorede tre gange i åbent spil.

Angrebsmæssigt var NFH’erne gode til at finde løsninger og komme frem til chancer, og i den modsatte ende var målvogter Louise Egestorp med flere redninger også medvirkende til, at NFH efter en lige start begyndte at trække fra gæsterne i det sidste kvarters tid af første halvleg.

7-6 blev til 10-6 og 14-8, inden NFH’erne altså kunne gå til pause foran med 16-10.

Horsens kom i perioder bedre med i anden halvleg, uden at NFHs sejr dog var i fare. NFH bragte sig efter knapt ni minutters spil af anden halvleg foran med 20-12 og kort efter 21-13.

Så holdt de gulblusede en scoringspause på fem minutter, og det benyttede Horsens til at halvere forspringet og reducere til 21-17.

Det blev også 22-18, men så strammede NFH skruen med tre mål i træk til 25-18, og selvom Horsens straks efter slog tilbage med tre mål i træk til 25-21, så arbejdede tiden for NFH’erne.

Mod slutningen holdt Horsens en scoringspause på fire minutter, og i mellemtiden lukkede NFH kampen og bragte sig foran med 28-21.

Med et kvarters tid tilbage kom Natasja Clausen på mål og leverede flere gode redninger, og der blev også spilletid til både Lykke Frank Hansen og unge Jo Nielsen.

Det blev der derimod ikke til Dione Housheer, som desværre stadig er skadet.

Topscorere for NFH blev Johanna Westberg med syv mål og Mulle med seks.

Med sejren fastholder NFH sjettepladsen i ligaen og øger afstanden ned til de nærmeste forfølgere Silkeborg-Voel og Aarhus United til fire points.

Næste kamp for NFH’erne er på onsdag, 24. februar, hvor turen går til Skanderborg.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen