Sikker sejr over bundholdet

NFH levede op til favoritværdigheden og nappede begge points, da bundholdet i Bambusa Kvindeligaen, Holstebro Håndbold, søndag aften var på besøg i LÅNLET Arena med 959 tilskuere på lægterne.

NFH vandt opgøret komfortabelt med 33-26 efter 16-11 ved pausen.

Det var ellers ikke til at se i kampens indledning, at gæsterne endnu har deres første point til gode i denne sæson. Vestjyderne gik frisk til sagen og var skarpe i afslutningerne, så da der var spillet otte minutter, var stillingen 2-5 til Holstebro.

Efterhånden fik NFH dog lidt bedre fat, ikke mindst i forsvaret, og i løbet af godt fire minutter havde de gulblusede vendt op og ned på tingene og bragt sig foran med 7-6.

Holstebro hang på i det første kvarters tid, men så begyndte NFH langsomt at trække fra. 8-8 blev til 11-8 og 13-9, og ved pausen var NFH foran med fem mål, 16-11.

De gulblusede lagde også bedst ud i anden halvleg med to scoringer i træk til 18-11. Og selvom gæsterne aldrig gav op, kom de ikke for alvor tæt på NFH igen.

Mod kampens slutning blev der spilletid til Lykke Frank Hansen, Jo Lund Nielsen og Ida Winding samtidig, så på den måde fik alle lov at mærke banen og bidrage til sejren.

Nu venter der en vanskelig udekamp mod Silkeborg-Voel på fredag, inden første halvsæson rundes af på næste onsdag hjemme mod Team Esbjerg.

Topscorere for NFH mod Holstebro blev Elma Halilcevic med otte mål på otte forsøg og Sofie Flader med syv mål på syv forsøg.

NFH ligger med sejren nummer seks i Bambusa Kvindeligaen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen