NFH – Sejr i “Slaget om Østdanmark”

Så lykkedes det endelig!

Efter flere forgæves forsøg fik NFH søndag aften den første ligasejr nogensinde over København Håndbold.

På hjemmebane – i dagens anledning – i Scandlines Arena Næstved vandt de gulblusede en sikker sejr på 32-26 efter 15-10 ved pausen.

Det skyldtes ikke mindst nytilkomne Nathalie Hagman, som spillede sin med afstand hidtil bedste kamp for NFH siden skiftet fra TTH Holstebro i sommerpausen. 12 (!) gange hamrede “Hagge” bolden i kassen – heraf de tre første NFH-mål.

Og cifrene lyver ikke. NFH førte kampen fra start til slut. Effektiviteten i angrebsspillet var stor, og samtidig stod forsvaret godt gennem stort set hele kampen, og det gav masser af kontramuligheder til NFH.

NFH førte både 2-0, 4-1, 6-2 og 12-7, inden det altså blev 15-10 ved pausen.

Gæsterne fik en lille opblomstring i starten af anden halvleg, hvor NFH var i undertal. Det udnyttede de til at reducere til 15-12, men igen trak hjemmeholdet lidt fra, og selvom København kom lidt tilbage igen og fik reduceret afstanden til tre mål et par gange mere i løbet af halvlegen, så kom de aldrig tættere på end det, og til sidst kunne NFH altså juble over en sejr på seks mål – 32-26.

Det er ikke kun Nathalie Hagman, der skal roses, selvom hun fuldt fortjent blev kåret til kampens spiller, for hele NFH-holdet gjorde det godt. Ikke mindst Mette Gravholt på stregen, der for anden kamp i træk scorede otte mål. Og fra bagkæden spillede Johanna Westberg også endnu en god kamp og blev noteret for fem træffere.

Kampen blev overværet af næsten 3.000 tilskuere i arenaen i Næstved, og mon ikke mange af dem kommer igen, når NFH på lørdag tager imod de forsvarende mestre fra Team Esbjerg i vante rammer hjemme i Nykøbing?

Inden da venter dog lige en udekamp mod Odense på onsdag.

Fotograf: Rasmus Terkelsen

wom_4

 

 

 

Woman Of The Match blev kåret efter kampen af Carsten Jensen fra INVITA Næstved. Valget faldt helt naturligt på NFH’s #4 Nathalie Hagman, som havde en fantastisk aften i den gule trøje.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen