Sikker sejr i Viborg

NFH hentede torsdag aften to vigtige point i den tætte kamp om en top 4-placering i Kvindeligaen.
På udebane mod Viborg HK blev det til en sikker NFH-sejr på 26-33 efter en føring på 12-15 ved pausen – godt bakket op af et par håndfulde medrejsende supportere.
Det var det tredje møde med Viborg ud af fire i december måned, og de gulblusede viste sig at være stærkest og have flest strenge at spille på, da kampen skulle afgøres i anden halvleg.
De første 20 minutter var meget lige, men så lykkedes det NFH at trække lidt fra med tre scoringer i træk fra 8-8 til 8-11. Hjemmeholdet kæmpede sig dog tilbage til 10-11 og et minut før pausen var afstanden stadig et enkelt mål, 12-13.
Men NFH sluttede godt af med to mål af Charlotte Mikkelsen og Alberte Kielstrup til pausestillingen 12-15.
Starten på anden halvleg blev en blandet affære, hvor Viborg flere gange var tæt på at hente NFHs føring.
Det lykkedes også efter små 10 minutter, hvor viborgenserne udlignende til både 18-18 og 19-19.
Men så tog Amalie Wulff for alvor taktstokken i NFHs angrebsspil, og med to mål og to assist var hun stærkt medvirkende til, at NFH vandt de næste knapt syv minutter med 6-0, og så stod det 19-25 med 12 minutter tilbage.
Det hjalp også NFH, at Viborg i samme periode lavede flere tekniske fejl i deres angrebsspil og også brændte et par chancer.
Dermed var det afgørende hul slået, men NFH-pigerne ville mere og udbyggede føringen til hele ni mål, 22-31, før Viborg fik pyntet lidt på stillingen til sidst.
Med sejren er NFH tilbage på tredjepladsen i Kvindeligaen, á point med Team Esbjerg på fjerdepladsen.
Topscorere for NFH blev Elma Halilcevic med syv mål, mens Charlotte Mikkelsen scorede seks gange og Amalie Wulff fem gange.
Næste opgør for NFH er mod … Viborg! Denne gang gælder det kvartfinalen i pokalturneringen Santander Cup hjemme i Spar Nord Arena. Det er torsdag 29. december.
NFH ønsker alle en god jul og på gensyn i hallen 29. december.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen