Sikker sejr i Silkeborg

NFH tog torsdag aften endnu en sikker sejr i Bambusa Kvindeligaen, da Silkeborg-Voel på udebane i Silkeborg blev besejret med 26-30 efter 11-15 ved pausen.

Kampen var meget lige i den første tredjedel, men så fik NFH slået et lille hul og bragt sig foran med 10-12.

Omtrent samtidig sendte cheftræner Jakob Larsen anfører Lærke Nolsøe frem i den 5:1-formation i forsvaret, som før har voldt NFHs modstandere problemer, og det gjorde det også denne gang.

Hjemmeholdet fik pludselig svært ved at score, og efter at have nettet 10 gange i de første 20 minutter, scorede midtjyderne kun en gang i de sidste 10 minutter af første halvleg. Det udnyttede NFH til at bringe sig foran med 11-15 ved pausen.

I anden halvleg kørte NFH uden nævneværdige problemer sejren hjem. Føringen vekslede mellem fire og syv mål, men helt tæt på kom Silkeborg-Voel aldrig.

Udover en flot holdpræstation bød opgøret på mange gode individuelle præstationer fra de gulblusede. Eksempelvis Nikita van der Vliet, der boltrede sig inde på stregen og blev NFHs topscorer med seks mål på syv forsøg.
Lærke Nolsøe, der med sin store bevægelighed var en evig kilde til uro for hjemmeholdet i begge ender af banen.
Amalie Wulff, der var aggressiv i sit spil og skabte igen og igen målfarlige situationer og scorede selv fire mål på fem forsøg.
Og sådan kunne man fremhæve endnu flere spillere for gode præstationer.
Der var også ting, der ikke lykkedes, men det ændrer ikke ved det samlede billede af, at NFH var bedst på dagen og vandt fortjent.

Udover Amalie Wulff blev Johanna Westberg, Lærke Nolsøe og Sofie Flader også noteret for fire scoringer hver.

Med sejren fastholder NFH presset på København Håndbold i kampen om femtepladsen inden sidste spillerunde i grundspillet på onsdag, hvor de to hold ligger á point.

Her møder københavnerne Ajax på udebane i et lokalopgør, mens NFH hjemme i LÅNLET Arena tager imod Aarhus United.
Hvis NFH kan hente et point mere end København, rykker NFH op på femtepladsen. Hvis ikke, slutter vi på sjettepladsen.

Placeringen er vigtig, fordi den afgør, hvilken af de to slutspilspuljer, NFH havner i. Begge kampe begynder klokken 20.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen