Sikker NFH-sejr over bundprop

NFH vandt som ventet en sikker sejr, da Bambusa Kvindeligaens bundhold fra Vendsyssel onsdag aften var på besøg i en tilskuertom LÅNLET Arena.

På grund af de skærpede corona-restriktioner blev kampen afviklet uden tilskuere, hvilket er aldeles uvant for NFH’erne på hjemmebane.

Om det var den uvante tavshed fra tribunerne, der var medvirkende årsag til den noget målfattige start fra NFH’erne vides ikke, men da der var spillet ni minutter, havde NFH blot scoret en enkelt gang og var bagud med 1-3 efter at have ført 1-0.

Vi skulle helt hen til midten af første halvleg, før NFH igen kom på omgangshøjde med de nordjyske gæster. Det skete, da Johanna Westberg udlignede til 6-6 på straffekast.

Vendsyssel blev dog ved at hænge på, og det var først i de sidste knapt fire minutter af første halvleg, at NFH’erne begyndte at trække fra, da 12-13 blev forvandlet til en pauseføring på 16-13.

Undervejs i første halvleg vrikkede anfører Lærke Nolsøe rundt på sin ene fod og måtte desværre se resten af opgøret fra bænken. Det formodes dog ikke, at der er tale om nogen alvorlig skade.

Det gav i stedet masser af spilletid til Lykke Frank Hansen, som vikarierede glimrende på venstre fløj og scorede tre gange på fem forsøg.

De fire NFH-scoringer før pausen blev også et afgørende vendepunkt i kampen. I anden halvleg udbyggede de gulblusede stille og roligt føringen til både 20-15 og 24-18, inden det hele altså sluttede med en 32-24 sejr til NFH.

Mod kampens afslutning fik det unge U19-talent Jo Lund Nielsen debut, og hun nåede endda også at komme på måltavlen, da hun scorede på straffekast til 31-23.

Med sejren ligger NFH aktuelt på sjettepladsen i ligaen.
Topscorere mod Vendsyssel blev Johanna Westberg og Nikita van der Vliet med fem mål hver.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen