Sikker NFH-sejr i europæisk comeback

NFH leverede et fornemt comeback til den europæiske håndboldscene, da de gulblusede søndag eftermiddag vandt en sikker sejr på 21-29 over det tyrkiske hold Yalikavakspor efter 15-15 ved pausen.
På udebane i Bodrum sikrede NFH’erne sig med sejren et rigtigt godt udgangspunkt for at gå videre til næste runde i EHF European League.
NFH havde langt hen ad vejen godt styr på hjemmeholdet og slog allerede i løbet af det første kvarter et lille hul til tyrkerne, da 4-4 blev forvandlet til 5-8.
Derfra holdt NFH sig i front helt frem til de sidste sekunder af første halvleg, hvor det lykkedes et godt kæmpende hjemmehold at udligne til pausestillingen 15-15.
Det første kvarter af anden halvleg var meget lige, og Yalikavakspor bragte sig flere gange foran med et enkelt mål, men NFH’erne var gode til at holde hovederne kolde i en til tider hektisk kulisse.
Da tyrkerne midtvejs i halvlegen bragte sig foran med 20-19, var det som om, at hjemmepublikummet var ved at få færten af et stort resultat, men i stedet lukkede et stærkt spillende NFH-forsvar og målvogter Cecilie Greve fuldstændig af i resten af kampen, og NFH vandt det sidste kvarter med imponerende 1-10 og dermed kampen med 21-29.
Topscorere for NFH blev Marie-Helene Sajka med seks mål og Elma Halilcevic med fem.
Trods den flotte sejr er arbejdet ikke gjort færdigt endnu. Der venter en returkamp hjemme i Spar Nord Arena på søndag klokken 18.
Inden da kommer oprykkerne fra SønderjyskE på besøg på onsdag klokken 20.30 til en kamp i Kvindeligaen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen