Sidste ligakamp i denne sæson

Sæsonen 2020/2021 i Bambusa Kvindeligaen slutter for NFHs vedkommende i eftermiddag med hjemmekampen i LÅNLET Arena mod Aarhus United.

En kamp, hvor det handler om at slutte godt af og undgå sidstepladsen i slutspilspulje 2. De to hold mødte også hinanden på samme bane i sidste runde af grundspillet, og dengang vandt NFH en komfortabel sejr på 34-26.

Men selvom ingen af holdene længere har chance for at kvalificere sig til semifinalerne, er der ingen tvivl om, at i hvert fald NFH’erne vil kunne finde masser af motivation alligevel.

For det første er dagens kamp en kærkommen mulighed for at revanchere nederlaget i holdenes første møde i slutspillet i Aarhus for få uger siden. For det andet er det ved at være nogle kampe siden, at NFH sidst har vundet i ligasammenhæng, og for det tredje kan opgøret bruges som en vigtig forberedelse til det kommende Final 4-stævne i pokalturneringen Santander Cup i starten af juni.

Dertil kommer, at det er sidste kamp i den gule trøje hjemme i LÅNLET Arena for de af NFH’erne, som forlader os efter sæsonen.

Der er med andre ord masser at spille for, selvom kampens udfald ikke ændrer på, at semifinalerne desværre bliver uden NFH.

Der er kampstart klokken 16. Kampen kan følges i Radio SydhavsØerne.

KÆRE DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! VI ER KEDE AF, AT VI STADIG MÅ UNDVÆRE JER I HALLEN. MEN VI ER SIKRE PÅ, AT I VIL SENDE MASSER AF POSITIVE TANKER OG ENERGI TIL PIGERNE ALLIGEVEL. KOM SÅ, VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen