Sidste kamp inden EM-pausen 

Når NFH-pigerne i aften løber på banen på udebane mod Horsens Håndbold Elite, er det den sidste ligakamp, inden EM-slutrunden for landshold begynder. Og der går derfor fem uger, før det går løs i ligaen igen.
Normalt plejer EM- og VM-slutrunderne først at blive spillet i december, men i år skal der også spilles VM i fodbold i december, og derfor er EM-slutrunden denne gang flyttet til november måned.
Det ændrer dog ikke på, at NFH har brug for en sejr i Horsens i aften for at holde trit med de øvrige hold i toppen af Kvindeligaen.
NFH har tidligere haft det svært imod netop Horsens. I sidste sæson vandt østjyderne således begge kampe mod NFH, så NFH-spillerne er i høj grad på jagt efter revanche i aften.
Der er dog den forskel fra sidste sæson, at NFH nu har en bredere trup, og den gode start på sæsonen giver også tro på, at det kan lade sig gøre at få en sejr og sætte yderligere to points ind på kontoen.
NFH har indtil videre hentet 12 points i denne sæson. Horsens’ pointhøst er lidt mere beskeden: Fem points i holdets syv første kampe rækker aktuelt til en placering lige udenfor slutspilspladserne.
Så NFH kan forvente at møde et topmotiveret hjemmehold, der vil kæmpe hårdt for sejren i aften i bestræbelserne på at komme tilbage i top-8.
Der er kampstart i Horsens klokken 18.30, og opgøret kan blandt andet følges på TV2 Play.
KOM SÅ ALLE SAMMEN! UANSET OM DU ER PÅ PLADS I HORSENS ELLER HJEMME I SOFAEN, SÅ SKAL VI STØTTE PIGERNE 110 PROCENT FRA START TIL SLUT, OG I KENDER TUREN! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen