Sidste del af topholdstrilogien

NFH spiller onsdag aften den sidste af de tre kampe mod Bambusa Kvindeligaens tre tophold, når holdet går på banen til udekampen mod det aktuelle førerhold Odense Håndbold.

Efter nederlag i Viborg og sejr over Team Esbjerg i de to seneste kampe gælder det nu det tredje af de hold, der har skilt sig ud i toppen af rækken.

Fynboerne var i weekenden en tur i Montenegro, hvor det blev til et nederlag til Buducnost i Champions League, og måske sidder den tur stadig en smule i benene på Odense-spillerne.

Uanset hvad, skal NFH’erne være klar fra start og levere endnu en pragtpræstation, som det var tilfældet mod Team Esbjerg, hvis der skal points med hjem til Falster i aften.

Hjemmeholdet har således kun tabt til Team Esbjerg i denne sæson, hvor det er blevet til lutter sejre i de indtil videre 15 andre ligakampe.

Odenses spillestil har dog flere gange tidligere vist sig at ligge godt til NFH, så måske kan NFH overraske endnu et af topholdene i aften.

Opgøret er også en duel mellem ægtefæller og gamle venner, idet NFH-cheftræner Jakob Larsen har hustruen Kamilla som modstander, ligesom der på Odense-holdet er adskillige spillere med en fortid i NFH. Så på den måde er der også en intern “håneret” på spil udover de to points, som begge hold har hårdt brug for i jagten på en god placering i grundspillet.

Der er kampstart klokken 18.30, og kampen kan ses direkte via livestream.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen