Sejrsstimen blev brudt i Odense

Efter en periode med uafgjort i Randers og sejre over Ajax, Viborg og Aarhus United måtte NFH onsdag aften gå fra banen uden points, da Bambusa Kvindeligaens tophold fra Odense var modstanderen i den fynske hovedstad.

NFH fik en skidt start på kampen med en udvisning til Mulle efter blot 45 sekunder, og Odense udnyttede det efterfølgende overtal til at bringe sig foran med 2-0.

NFH havde svært ved at score i opgørets begyndelse, og først efter fem et halvt minut kom de blåklædte på tavlen, da Amalie Wulff reducerede til 4-1.

Det blev ikke lettere i resten af halvlegen, hvor Odense øgede føringen til både 12-5 og 16-8, og hvor hverken Cecilie Greve eller Annika Friedheim fik fat i ret meget.

Stillingen ved pausen var 19-14 til Odense.

Anden halvleg blev dog en smule bedre. Forsvaret begyndte at få bedre fat, og det samme gjorde Cecilie Greve i målet, og 23-16 blev til 23-19, men tættere på end fire mål kom NFH ikke, selvom både pigerne og de medrejsende supportere bag det ene mål kæmpede for det.

Mod slutningen trak fynboerne en smule fra igen, og det hele endte altså med et nederlag på 34-27.

Topscorere for NFH blev Elma Halilcevic med seks mål og Amalie Wulff, Charlotte Mikkelsen og Nikita van der Vliet, som scorede fem gange hver.

Resultatet ændrer ikke noget i stillingen, hvor NFH fortsat er nummer fem.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen