Sejren smuldrede væk til sidst

NFH lignede længe en vinder af lørdagens kamp i Bambusa Kvindeligaen hjemme i LÅNLET Arena mod Holstebro Håndbold. Med 12 minutter tilbage førte de gulblusede med 24-20.

Men den resterende del af kampen blev tabt med 3-9, og så kunne gæsterne rejse hjem med to points og en overraskende sejr på 27-29.

NFH har det ofte svært mod Holstebro, og sådan blev det også lørdag eftermiddag, selvom holdet havde godt styr på situationen i det meste af kampen og flere gange var foran med både to, tre og fire mål.

Kampens første tredjedel var meget lige, men i de sidste syv minutter frem mod pausen lykkedes det NFH at trække fra, blandt andet i kraft af flere tekniske fejl fra gæsternes side, som NFH var gode til at straffe.

10-10 blev således til 14-10, og ved pausen var NFH foran med 16-12.

De første knapt 20 minutter af anden halvleg fortsatte i samme spor. NFH spillede hurtigt angrebsspil og lykkedes ofte med at spille sig igennem til afslutninger, inden Holstebro-forsvaret var nået at komme på plads.

Gæsterne spillede i lange perioder syv mod seks i angrebsspillet uden for alvor at hente ind på NFH. Men mod kampens slutning lykkedes det Holstebro-holdet at komme bedre på plads i forsvaret, inden NFH fik sat kontrakniven ind.

Og i det etablerede angrebsspil havde NFH svært ved trænge igennem gæsternes kompakte forsvar og få bolden forbi den tidligere NFH-keeper Ditte Vind, hvilket var medvirkende til, at Holstebro fik vendt kampen til sidst.

NFH måtte undvære både Dione Housheer og Emilie Steffensen, som sad ude med skader, og det gjorde heller ikke betingelserne lettere.

Med på gæsternes hold var den tidligere NFH’er Isabella Fazekas Jakobsen, som skiftede fra NFH til Holstebro op til denne sæson.

Isa fik trods sejren desværre et trist gensyn med LÅNLET Arena, da hun i forbindelse med et gennembrudsforsøg slog hovedet i gulvet. Hun måtte hjælpes fra banen og kom ikke ind igen.

Trods nederlaget fastholder NFH indtil videre sjettepladsen i ligaen.
Topscorere for NFH blev Mulle med syv mål og Sofie Olsen med fem.

Næste kamp er på onsdag klokken 19.30, hvor Ajax venter på udebane.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen