Sejr i København

NFHs semifinalehåb lever endnu! 

På en vanskelig udebane i Frederiksberghallen mod København Håndbold vandt NFH vind eller forsvind-kampen med 29-34 efter 15-18 føring ved pausen. Dermed bliver der højspænding i sidste slutspilsrunde, hvor NFH hjemme i POWER Arena møder TTH Holstebro, mens København skal til Odense. NFH skal vinde, mens København skal tabe, hvis semifinalepladsen skal blive NFHs.

Aftenens kamp på Frederiksberg blev blandt andet vundet i kraft af et for det meste effektivt 7 mod 6-spil. Det var blandt andet med til at give NFH en fantastisk start på kampen med en 0-3 føring. Og selvom københavnerne langsomt fik kæmpet sig tilbage, gik NFH’erne aldrig i panik. Der blev spillet koldblodigt, fightet forbilledligt og scoret på de fleste chancer. Samtidig var returløbet bedre end set længe mod de hurtige københavnere, og det var medvirkende til, at NFH kunne gå til pausen med en tremålsføring, 15-18.   Anden halvleg bølgede i perioder frem og tilbage, og København var tæt på at levere et stort comeback. Men NFH’erne kunne stadig score, og det blev i sidste ende afgørende. 

Sofie Olsen spillede måske sin bedste kamp hidtil i NFH-trøjen og scorede hele otte gange! Det samme gjorde Anna Lagerquist fra stregen, og Dione Housheer nettede fem gange i en heksekedel, hvor pigerne blev båret frem fra start til slut af omkring meget fantastiske 100 NFH-tilhængere. 

Den altafgørende slutspilskamp mod TTH Holstebro spilles på mandag, anden påskedag, kl. 16 i POWER Arena. Pigerne har brug for al den støtte, de overhovedet kan få, hvis semifinaledrømmen skal blive virkelighed. Så skynd dig at køb en billet. Vi bliver mange, håber vi!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen