Sejr i Ikast – NFH op på femtepladsen

NFH rykker en plads frem i stillingen i Bambusa Kvindeligaen og ligger nu nummer fem, efter at det torsdag aften blev til en flot sejr på 27-30 på udebane over formsvage Herning-Ikast.

Kampen var en direkte duel om femtepladsen, og med sejren bytter de to hold plads, så NFH rykker frem som nummer fem og HIH ned som nummer seks.
Med resultatet rider NFH videre på den sejrsbølge, der begyndte for snart en måned siden med hjemmesejren over Ajax København.

Siden har NFH ikke tabt, og mod Herning-Ikast var de gulblusede også skarpest, da det hele blev afgjort til sidst. Det var nemlig et meget lige opgør i de første knapt 50 minutter.
Her fulgtes holdene tæt ad med et par to-målsføringer til NFH som den største afstand. Den første kom efter 13 minutter, hvor Dione Housheer bragte NFH foran med 6-8. Ved pausen var det helt lige, 13-13, og det billede fortsatte i de første 10 minutter af anden halvleg, indtil Sofie Flader bragte NFH foran 18-20.

Derfra lå stillingen og vekslede mellem et- og to-målsføringer til NFH. Men i de sidste 10 minutter trak NFH’erne fra. 22-23 blev til 22-26, og det formåede hjemmeholdet ikke at svare tilbage på.

27-30 sejren sender som nævnt NFH op på femtepladsen i ligaen med 13 points – blot et point færre end København Håndbold på fjerdepladsen.

Topscorere mod Herning-Ikast blev Dione Housheer med syv mål og Mulle og Johanna Westberg med hver fem.

Næste kamp for NFH er på onsdag, 11. november, hvor Silkeborg Voel kommer på besøg i LÅNLET Arena. Det er samtidig den sidste ligahjemmekamp i dette kalenderår.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen