Sejr i Aarhus trods direkte rødt kort

NFH fik tre på stribe i Bambusa Kvindeligaen, da de gul-blå fredag aften kunne bogføre sæsonens tredje sejr i ligeså mange kampe.

Den vanskelige udekamp mod Aarhus United blev vundet med de relativt sikre cifre 22-26 efter 11-15 ved pausen til NFH.

NFH har ofte haft det svært i Aarhus Stadionhal, og situationen blev ikke lettere, da allround-profilen Sofie Flader blev sendt ud med et direkte rødt kort allerede efter cirka 20 minutters spil ved stillingen 8-7 til hjemmeholdet for en for voldsom tackling af en United-spiller.

Men de tilbageværende NFH’ere lod sig ikke slå ud. NFH-træner Jakob Larsen ændrede forsvarsformation til 5:1, og i første halvlegs sidste minutter lykkedes det NFH at trække fra og veksle 10-10 til en 11-15-føring.

NFH’erne fortsatte de gode takter i starten af anden halvleg, hvor føringen blev udbygget til 12-18 og 15-21. Men Aarhus United er kendt som et hold, der ikke giver op, og med tre mål i træk fik de halveret NFHs føring til 18-21.

Nervepirrende spænding blev der dog aldrig om udfaldet. NFH-forsvaret og målvogter Louise Egestorp forhindrede aarhusianerne i at komme tættere på end tre måls afstand, og så kunne de cirka 50 medrejsende NFH-supportere til sidst sammen med spillerne juble over, at yderligere to points blev sat ind på kontoen.

Dermed ligger NFH aktuelt nummer fire i Bambusa Kvindeligaen á point med Odense, Herning-Ikast og Viborg, der også har maksimumpoints seks efter de første tre runder.

Topscorere for NFH i Smilets By blev Johanna Westberg med seks mål, mens Johanna Forsberg scorede fem gange og Mulle og Elma Halilcevic nettede fire gange hver.
I målet blev Louise Egestorp noteret for en redningsprocent på 41.

NFHs næste kamp er på onsdag hjemme i LÅNLET Arena, hvor storsatsende Horsens kommer på besøg.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen