Sæsonens første liganederlag til NFH

Det lykkedes desværre ikke for NFH-pigerne at fortsætte den flotte indledning på sæsonen, da holdet onsdag aften var på besøg hos Boxer Dameligaens tophold Randers HK.

Hjemmeholdet vandt en sikker sejr på 31-26 efter 16-13 ved pausen. NFH’erne havde i perioder store problemer i angrebsspillet, hvor der flere gange blev spillet med for lidt tålmodighed, og da Randers-keeper Cecilie Greve samtidig havde en stor aften og blandt andet snuppede fem straffekast fra NFH-skytterne, så var det svært for de gulblusede at holde trit med Randers.

NFH’erne skal dog roses for flere gange at kæmpe sig flot tilbage i kampen. Randers kom foran med 2-0 og 3-1, men ved 7-7 fik NFH kontakt. Desværre fulgte der herefter en længere scoringspause fra NFH’erne, og det benyttede Randers til at score seks mål i træk til stillingen 13-7.

Men NFH’erne fightede videre, og ved pausen var Randers blot foran med 16-13.
NFH fortsatte den gode stime i starten af anden halvleg, hvor man nåede op på 16-15 til hjemmeholdet, men så trak Randers igen fra med fire mål i træk til 20-15.

NFH kæmpe sig endnu engang tilbage til kun at være bagud med tre – 21-18 – men så trak rækkens tophold endnu engang fra, og via 25-18 sluttede det hele altså med et nederlag til NFH på 31-26.

Mens NFH altså desværre ikke havde succes på banen, så var det anderledes på tilskuerpladserne. 50-60 medrejsende gulklædte supportere sørgede – igen – for en fantastisk opbakning til pigerne, selvom Randers ellers på forhånd havde gjort et ihærdigt forsøg på at få lokalbefolkningen til at møde op og give NFH-tilhængerne kamp til stregen.

Jane Schumacher var med sine 11 mål den helt store profil hos Randers, mens Mette Gravholt og Kristina “Mulle” Kristiansen blev topscorer for NFH med seks mål hver.

Næste opgave for NFH er den 4. oktober, hvor Ringkøbing kommer på besøg i Scandlines Arena klokken 20.00.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen