Sæsonens bedste NFH-præstation

Sæsonens bedste NFH-præstation gav storsejr over HC Odense

Det var sæsonens hidtil bedste holdpræstation, NFH-pigerne leverede torsdag aften i Scandlines Arena mod HC Odense for øjnene af 1298 tilskuere, der som altid skabte en imponerende stemning.

Hele 30-21 vandt NFH’erne efter en fantastisk første halvleg, hvor gæsterne ikke fik mange tæer til jorden og de gulblusede kunne gå til pause foran med  17-7.

Som cifrene antyder, så var det den bedste forsvarspræstation, vi til dato har set fra det nye NFH version 2.0+-hold. Et bevægeligt, stærkt og hele tiden meget fokuseret forsvar gjorde det svært for fynboerne at komme til fadet før pausen, og i målet stod Mette Iversen Sahlholdt fantastisk. Præstationen understreges yderligere af, at NFH før pausen blev ramt af ikke færre end fire mere eller mindre tvivlsomme udvisninger og måtte spille mange minutter i undertal.

Odense lagde ellers bedst ud og scorede kampens første mål, men det var også sidste gang i kampen, at fynboerne var foran. NFH scorede derefter fire gange i streg, og inden der var spillet 13 minutter havde holdet bragt sig foran med 9-2.

Ved pausen var stillingen altså 17-7 til NFH, og det blev også 22-9 efter 38 minutter, men så var det som om, at pigerne slækkede lidt på koncentrationen, og Odense fik lov at score fire mål i træk til 22-13. Gæsterne fik også reduceret til 23-15, men så strammede NFH’erne snoren igen og bragte sig atter foran med 10 mål, 27-17, inden det hele altså endte 30-21.

Hele holdet skal roses for en rigtig flot præstation, og der blev spilletid til næsten alle. Topscorer blev Kristina “Mulle” Kristiansen med ni mål, mens Mette Gravholt scorede seks gange.

Med sejren konsoliderede NFH fjerdepladsen i ligaen, hvor der nu kun er et point op til Randers på tredjepladsen. Næste opgave er den 4. november, hvor der venter en meget svær kamp på udebane mod rækkens nummer to fra FC Midtjylland.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen