Sæsonafslutning med kampen ingen vil tabe

Slutspillet I Bambusa Kvindeligaen gik hverken, som NFH eller København Håndbold havde håbet.

Det lykkedes som bekendt ikke for nogen af de to hold at snuppe en af pladserne i DM-semifinalerne, og derfor er der på papiret ikke noget på spil, når de to hold i aften krydser klinger i LÅNLET Arena i sidste runde af slutspillet.

Men hvis man ser bort fra papiret, så er der alligevel noget på spil.

For netop NFH og København vil altid gerne vinde over hinanden, og derfor forventer cheftræner Jakob Larsen  også høj tænding og intensitet fra begge mandskaber i aftenens kamp.

– Selv når vi bare træner med København i en tilfældig landskampspause, er der høj tænding, så det kommer helt af sig selv.

– Der er også noget stolthed og ære at kæmpe for, og der er ingen af holdene, der vil tabe til hinanden, forklarer Jakob Larsen.

Og selvom drømmen om en semifinale brast for NFH med nederlaget i Viborg, så fornemmer cheftræneren en vilje blandt spillerne til at slutte ligasæsonen af med en ordentlig indsats.

– Vi vil rigtig gerne vinde, så vi når op på seks points i slutspillet, og København vil sikkert bare gerne på tavlen, så jeg forventer, at det bliver meget intenst, siger Jakob Larsen.

Spillerne har haft fri i den forgangne weekend og har dermed haft mulighed for at lade batterierne op til en forhåbentlig flot afsked med denne sæson på en fantastisk hjemmebane med Danmarks bedste publikum i LÅNLET Arena.

Dermed får publikum også mulighed for at sige pænt farvel til Celine Lundbye, Emilie Steffensen og Johanna Forsberg, som alle forlader NFH efter denne sæson.

– Vi vil også gerne sige tusind tak til publikum og  vores trofaste supportere for en god sæson og en god hjemmebane, som virkelig viste karakter – især efter nytår, da det virkelig var nødvendigt for os, roser Jakob Larsen.

Sæsonen slutter dog ikke helt i aften. Der venter også en pokalkamp i Santander Cup på udebane mod Rødovre, som netop er rykket ud af 1. division. Den kamp spilles den 17. maj.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT GIVE DEN EN SIDSTE SKALLE INDEN SOMMERFERIEN OG STØTTE PIGERNE ALT DET I KAN? 

LAD OS SAMMEN TAKKE  HINANDEN FOR EN GOD SÆSON. KOM SÅ! 

VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen