Så starter ligasæsonen!

Ventetiden er forbi. I aften begynder ligasæsonen 2022/23 for alvor for NFHs vedkommende, når pigerne for anden gang på en uge drager til Skanderborg for at møde holdet fra festivalbyen.

I sidste uge tørnede de to  hold sammen i Santander Cuppen, og i aften gælder det så sæsonens første kamp i Kvindeligaen.

Opgøret for en uge siden endte med en sejr på 32-27 til NFH, og cheftræner Jakob Larsen  håber, at NFH også kan synge sejrssang efter kampen i dag.

– Vi fik nogle udvisninger sidst, som gjorde det mere spændende end nødvendigt. Det skal vi ikke rode os ud igen, og så skal vi ikke smide så mange bolde væk, siger cheftræneren.

Han varsler også et lidt større forsvarsmæssigt fokus på hjemmeholdets Stine Kristensen, som i perioder fik lov at komme lidt for meget til fadet for en uge siden.

– Der er også et par ting i vores 5:1-forsvar, der skal rettes op, og så skal vi have finpudset angrebsspillet, lyder det fra Jakob Larsen.

Der er kampstart i Fælledhallen i Skanderborg klokken 18.30.

KOM SÅ ALLE SAMMEN! UANSET OM DU HEPPER PÅ PIGERNE I HALLEN ELLER HJEMMEFRA, SÅ ER DET NU, SÆSONEN STARTER! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen