Så skal der points på kontoen igen

Der venter NFH-pigerne en på papiret noget mere overkommelig opgave, end det har været tilfældet i de tre seneste kampe, når de gulblusede lørdag eftermiddag tager imod Holstebro Håndbold i Bambusa Kvindeligaen hjemme i LÅNLET Arena.

Holstebro-holdet indtager i øjeblikket 10. pladsen i ligaen, seks points efter NFH. Men selvom gæsterne altså ligger et stykke længere nede i tabellen end NFHs sjetteplads, så skal man ikke undervurdere Holstebro-træner Pether Krautmeyers tropper.

NFH har det ofte svært mod Holstebro, og i de to holds første møde i efteråret endte det uafgjort 26-26.

Gæsterne har også flere andre gange vist, at de kan drille nogle af ligaens bedste hold.
De tabte eksempelvis blot med et enkelt og fire mål i deres to kampe mod topholdet Odense, og de har formået at spille uafgjort mod både Team Esbjerg og Herning-Ikast.

Så der er god grund til at have masser af respekt for gæsterne, der har de to tidligere NFH’ere Isabella Fazekas Jakobsen og Ditte Vind i truppen.
Isa skiftede jo til Holstebro op til denne sæson, så dagens opgør bliver altså hendes første gensyn med LÅNLET Arena.

Hos Holstebro skal man også lægge mærke til holdets topscorer Jenny Carlson, der med 82 mål i 18 kampe presser sig på til top-10 på topscorerlisten.

Der befinder vores egen Dione Housheer sig allerde, men det er desværre nok tvivlsomt, om Dione er blevet sin skade, som hun pådrog sig til træning for et par uger sin, kvit endnu.

Heldigvis har Celine Lundbye vist sig klar til at tage over i Diones fravær. Det håber vi også, at hun – og resten af holdet – er i dag.

Der er kampstart klokken 14.30, og du kan se med hjemme fra sofaen på livestream fra klokken 14.

OP AT STÅ FOR NFH I SOFAEN!
VORES BY. VORES HOLD. VORES PIGER!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen