Så går turen til Viborg igen

NFH og Viborg får set en del til hinanden for tiden. Efter de to kampe i European League-kvalifikationen, der som bekendt endte med en sejr til NFH hjemme og uafgjort i Viborg, går turen torsdag endnu engang til det jyske for NFH-pigerne. Denne gang gælder det et opgør i Kvindeligaen.
Hjemmeholdet har indtil videre i denne sæson ikke helt levet op til tidligere tiders store resultater, men det er dog ikke mere end et par uger siden, at viborgenserne besejrede topholdet Ikast hjemme i Vibocold Arena. Og selvom Viborg aktuelt ligger et par pladser under NFH i tabellen, så er der ikke mere end to points afstand mellem de to hold. Det er med andre ord en særdeles vigtig kamp for NFH i bestræbelserne på at fastholde en placering i top 4 henover jul og nytår.
Viborg viste i lørdagens returmøde i European League betydeligt bedre takter end i det første opgør i Spar Nord Arena i Nykøbing, og NFH måtte kæmpe hårdt for at få uafgjort med hjem fra returkampen. Så der er lagt op til et spændende opgør i aften.
Der er kampstart klokken 18.30, og hvis man ikke tager turen til Viborg, kan man følge med direkte på TV2 Sport og i Radio SydhavsØerne.
KOM SÅ ALLE SAMMEN – UANSET OM SIDDER KLAR I HALLEN ELLER DERHJEMME. STØT PIGERNE TIL ENDNU EN SEJR. VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen