Så er der håndbold i hallen igen!

Har du også savnet at se NFH-pigerne i en kamp om points på hjemmebane? Så har vi en glædelig besked til dig: Ventetiden er slut!

I aften spiller NFH nemlig sæsonens første hjemmekamp i Kvindeligaen. Modstanderen er Ringkøbing Håndbold, som blandt andre har den tidligere NFH’er Leonora Demaj i truppen.

Og både spillerne og cheftræner Jakob Larsen glæder sig til endelig at kunne spille for Danmarks Bedste Publikum i Spar Nord Arena igen.

Aftenens modstander hører ikke til blandt favoritterne til en topplacering i denne sæson, men vestjyderne har tidligere voldt NFH kvaler, og sidst de to hold mødtes i januar, var det faktisk Ringkøbing, der vandt.

Og netop det nederlag mener Jakob Larsen er en motivationsfaktor i sig selv for spillerne i aften.

Han ser flere lighedspunkter mellem det Ringkøbing-hold, NFH tabte til i januar, og den trup, holdet kan mønstre i denne sæson.

– De har stadig spillere som Julie Holm, Jane Meilvang, Arlinda Hajdari og Leonora Demaj, og deres forsvar er intakt, fremhæver han.

Jakob Larsen har i øvrigt fået lidt af et luksusproblem i denne sæson med en større bredde og flere spillere i truppen, end vi har set længe i NFH, og det er noget, han er meget bevidst om at udnytte.

– Jeg synes, at vi har så mange kompetente spillere, at det vil være forkert, hvis vi ikke forsøger at udnytte alles kompetencer.

– Vi skal holde alle spillere så skarpe som muligt og arbejde på, at vi kan spille med forskellige angrebsstrategier.

Om strategien lykkes, er vi klogere på efter sidste fløjt i aften. Første fløjt lyder klokken 19.30.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM, ER I KLAR TIL AT GIVE DEN FULD PEDAL I ALLE 60 MINUTTER I AFTEN? DET ER NU, VI STARTER FOR ALVOR. GIV PIGERNE MAKSIMAL STØTTE!
VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen