Rent bord mod Ajax

NFH levede op til favoritværdigheden, da pigerne for anden gang i sæsonen vandt sikkert over Ajax København. 

Denne gang blev det 20-26 i Bavnehøj Arena i København efter 7-14 ved pausen. De i dagens anledning blåklædte NFH’ere fik ellers en lidt tung start på kampen, da hjemmeholdet bragte sig foran med 2-0. 

Da Ajax for nylig spillede uafgjort 15-15 mod Silkeborg-Voel, stod københavnernes keeper en kanonkamp. 

Mod NFH lagde hun også hårdt ud og tog adskillige helt åbne afslutninger fra NFH-skytterne. Men langsomt fik pigerne sigtekornet indstillet ordentligt, og så kunne holdet trække fra. Det skyldtes også en god indstats i forsvaret og af Cecilie Greve i målet. 

Som halvlegen skred frem, udbyggede NFH forspringet støt og roligt og punkterede reelt spændingen i opgøret. Ved pausen var føringen som nævnt på syv mål, 7-14, og der var ikke meget at snakke om i pausen, for spillerne var meget hurtigt ude af omklædningsrummet igen. 

Anden halvleg blev brugt til at skifte lidt ud og spare lidt på kræfterne hos nogle af nøglespillerne forud for den vigtige kamp mod Podravka i EHF Cuppen på lørdag.

Med cirka 10 minutter igen blev der debut til vores nye højrefløj Pernille Johannsen, der blev budt velkommen med et stort jubelbrøl og taktfaste tilråb fra de cirka 100 medrejsende NFH-tilhængere, som kampen igennem gjorde Bavnehøj Arena til en hjemmebane for NFH’erne. Og da Pernille få minutter senere hamrede bolden i mål til sin første NFH-scoring, var jubelbrølet fra lægterne endnu større. 

Med sejren fastholder NFH andenpladsen i HTH Ligaen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen