Pytlick og Agesen er klar til duel

Det er to dygtige og karismatiske trænere, der står over for hinanden, når Odense og NFH i aften mødes til duel i Primo Tours Ligaen i Odense Idrætshal.

Tidligere landstræner Jan Pytlick (Odense) og vores egen Niels Agesen har hver især sat deres præg på dansk kvindehåndbold i de senere år, og nu står de så på sidelinjen til en kamp, der for de to holds spillere byder på masser af gensyn med tidligere holdkammerater.

Hos NFH har både Mette Iversen Sahlholdt (selvom det er nogle år siden), Louise Kristensen, Ditte Vind og Sarah Iversen en fortid hos fynboerne. De tre sidstnævnte spillede alle i Odense i sidste sæson.

Og hos Odense har både Althea Reinhardt og Deonise Fachinello som bekendt tidligere spillet i NFH.

Det er også en kamp mellem to hold, der begge har skiftet en del ud i truppen op til denne sæson og derfor begge skal have spillet et nyt hold sammen.

Så det skal blive spændende at se, hvilket hold, der er nået længst i det arbejde på nuværende tidspunkt.

Odense har vundet to af deres tre første kampe, mens NFH som bekendt har en sejr, en uafgjort og et nederlag på kontoen indtil videre.

Kampen fløjtes i gang klokken 18.30, og for de, der ikke tager turen med til Odense og støtter pigerne, er der mulighed for at følge med live på TV2 Sport.

Op at stå for NFH!

Agesen VS Pytlick

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen