På sejrsjagt i Smilets By

Slutspilspulje 2 i Bambusa Kvindeligaen har vist sig at være ualmindeligt tæt indtil videre, og derfor er aftenens kamp på udebane mod Aarhus United ekstremt vigtig for NFH i bestræbelserne på at kvalificere sig til DM-semifinalerne.

En sejr i Smilets By vil for alvor kunne give NFH-pigerne noget at smile over i bussen hjem, da det midlertidigt vil sende de gul-blå op på førstepladsen i puljen – indtil Viborg og Odense har mødt hinanden senere på ugen.

Og selvom NFH måske på papiret er svag favorit i kraft af, at vi sluttede en plads over aarhusianerne i grundspillet og vandt det seneste indbyrdes opgør i grundspillet overbevisende hjemme i LÅNLET Arena for en lille måneds tid siden, så skal man ikke undervurdere Aarhus United.

Østjyderne vandt således sidste gang, NFH var i Aarhus tilbage i november. Dengang blev det til en United-sejr på 23-20, og de besejrede som bekendt også Odense på hjemmebane i den første runde i slutspillet.

Til gengæld kom de ned på jorden igen i sidste spillerunde, da de tabte med hele 15 mål i Viborg, så det skal blive interessant at se, hvordan det har påvirket dem.

NFH rider derimod fortsat videre på bølgen som ubesejret i nu mere end to måneder, og det flotte comeback og pointet i Odense må have givet pigerne endnu et mentalt boost.

Lad os håbe, at de kan fortsætte og tage endnu en vigtig sejr i aften.
Der er kampstart klokken 18.30, og opgøret kan følges direkte både på TV2 Sport og i Radio SydhavsØerne.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR TIL AT HEPPE PÅ PIGERNE, SÅ DE KAN HØRE DET HELT OPPE I AARHUS?
SELVFØLGELIG ER I DET!
KOM SÅ! OP AT STÅ I SOFAEN FOR NFH!!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen