Optakt til Ligakamp for fuld POWER

– TTH har gjort det godt

På papiret kan det måske ligne en opgave af de mindre svære for NFH, når TTH Holstebro i aften kommer på besøg til opgøret i HTH Ligaen, der spilles for fuld POWER her i Arena Næstved.
Men det skal man ikke lade sig narre af. Holstebro-holdet er nemlig ligesom NFH fortsat ubesejret i ligaen i denne sæson (forudsat, at mandagens opgør mod Ajax, der blev spillet efter vores deadline, ikke blev tabt).
Og ydermere så er TTH et af de få hold i ligaen, som vi ikke kunne besejre i sidste sæson, hvor begge kampe endte uafgjort.

Og NFH-cheftræner Jakob Larsen har stor respekt for aftenens modstander.

– TTH har gjort det godt i denne sæson, og vi havde også problemer med dem i sidste sæson. De har ganske vist mistet deres to dygtige stregspillere fra sidste sæson (den ene er vores egen Line Skak, red.), men de har fået fine erstatninger, og så har de en dygtig skytte i Inger Smits, der scorede 12 af deres 22 mål, da de spillede uafgjort mod Silkeborg-Voel for nylig, og de har også et par dygtige keepere. Det er bestemt et hold med masser af kvalitet, som vi skal have respekt for, advarer Jakob Larsen.

– Men vi må også påtage os favoritværdigheden. Det er en kamp, vi skal vinde, og det skal vi gøre ved at være kyniske, parate fra start og spille med masser af fysik i forsvaret, så de kommer til at arbejde hårdt for at score.
– Den største risiko for os er måske, om vi mentalt kommer til at slække på det, men det tror jeg nu ikke på sker. Vi vil gerne gå på landskampspause med maksimumpoints, tilføjer Jakob Larsen.

Kampen er som bekendt flyttet fra POWER Arena i Nykøbing på grund af Mark O. Madsens store MMA-stævne på lørdag.

Til gengæld kan vi så spille for fuld POWER her i Arena Næstved.

– Vi har det godt i Næstved. I sidste sæson vandt vi flere store Champions League-sejre i Næstved, og det var også her NFH vandt DM-guldet i fortige sæson. Der er selvfølgelig ikke helt den samme intime stemning som i Nykøbing, men kan vi genskabe en del af den stemning i dag, så bliver det også super godt, siger Jakob Larsen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! KAN VI SKABE SUPERSTEMNING I NÆSTVED?

GU KA’ VI SÅ!

KOM SÅ ALLE SAMMEN, GIV DEN GAS. OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen