Ny storsejr til topholdet NFH

NFH er tilbage på førstepladsen i HTH Ligaen efter endnu en kæmpesejr hjemme i POWER Arena mandag aften. Sidste gang var det EH Aalborg, der blev sendt hjem med et nederlag på 21 mål, og denne gang var det så Ringkøbing, der fik ørerne i NFH-maskinen og blev besejret med 29-12 efter 15-3 ved pausen.

Det er så vidt vides det laveste antal mål, NFH nogensinde har lukket ind i ligasammenhæng – både efter 30 og 60 minutter.

Ringkøbing var hæmmet af skader hos flere af deres normale skytter, og det var formentlig med til at gøre arbejdsbetingelserne lidt lettere for NFH-forsvaret, men der skulle stadig slides i det for at holde vestjyderne fra fadet, og det blev der i samtlige 60 minutter.

Der gik næsten 10 minutter, før Ringkøbing fik scoret, og da havde NFH scoret fire gange. Gæsterne var således bagud gennem hele kampen, og selvom NFH’erne gik fokuseret og koncentreret til værks, så blev der også plads til at forkæle de godt 930 tilskuere med et par flotte detaljer såsom et underhåndslob fra Johanna Westberg og et vip fra fløjen til den modsatte back, da samme Westberg scorede fra seks-otte meters afstand.

I målet var Cecilie Greve langt inde i første halvleg noteret for en redningsprocent på 75, inden hun efter pausen overlod pladsen mellem stængerne til Sakura Hauge, der også stod godt.

Nogle vil måske hævde, at der blev brændt en anelse for mange chancer, men på en aften, hvor man scorer næsten 30 mål og vinder med 17 overskydende er det svært at være utilfreds.

NFH er nu sammen med Odense eneste hold med maksimumpoints efter fire runder. Og på fredag venter et vanskeligt topopgør ude mod rækkens nummer tre fra Silkeborg-Voel, som er et point efter NFH og Odense. Silkeborg er et hold, som NFH endnu aldrig har besejret på udebane i ligaen. Det kan pigerne jo passende lave om på fredag aften.

Topscorere for NFH mod Ringkøbing blev Johanna Westberg med 10 mål og Mulle med fem.

Woman Of The Match blev kåret efter kampen af Kim Hansen & Lars Vestergaard fra JYSKE BANK i Nykøbing Falster – Stort tillykke til Johanna Westberg med kåringen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen