Ny sejr, men ikke uden problemer

NFH vandt torsdag aften den sjette sejr ud af ligeså mange mulige i HTH Ligaen, da TTH Holstebro kom på besøg til et opgør for fuld POWER i Arena Næstved.

Og fuld power var lige, hvad der var stort set fra start til slut i et opgør, som NFH endte med at vinde med 33-32 efter 18-12 ved pausen.

Som cifrene antyder, var det i modsætning til pokalkampen mod Herning-Ikast i mandags ikke en kamp, hvor forsvarsspillet var i fokus i hverken den ene eller den anden ende af banen.

NFH lagde ellers fortrinligt ud og bragte sig hurtigt foran med 2-0, og i løbet af første halvleg blev føringen stille og roligt udbygget. Det blev 6-2, 11-5, 15-7 og til sidst 18-9 fire minutter før pausen.

NFH havde ingen problemer med at score, og i den modsatte ende stod Cecilie Greve glimrende, og det trak op til, at gæsterne ville få en endefuld.

Men i de sidste minutter frem mod pausen scorede TTH Holstebro tre gange uden modsvar fra NFH, og så var stillingen ved pausen 18-12.

I de første næsten 20 minutter af anden halvleg “byttede” de to hold mål, så NFHs forspring næsten hele tiden lå på fem-seks mål.

Men i de sidste otte minutter gik de gulblusede helt i stå scoringsmæssigt og lavede ikke et eneste mål.
Det var nu ikke fordi, at pigerne ikke kom frem til chancer, men enten stod træværket eller TTHs keeper i vejen.

Derfor blev en klar 33-28 føring forvandlet til en smal sejr på 33-32. Gæsternes sidste mål faldt med 17 sekunder tilbage, men NFH’erne holdt hovederne kolde og fik spillet bolden sikkert rundt i egne rækker, til slutsignalet lød.

Topscorer for NFH blev Lærke Nolsøe – med syv mål.

Nu følger et par ugers pause på grund af landskampe, inden NFH 5. oktober klokken 19.30 tager imod Ajax København hjemme i POWER Arena.

Med sejren over TTH Holstebro fastholder NFH placeringen helt i toppen af ligaen.

Woman Of The Match blev Anna Lagerquist, som blev kåret midt på banen efter kampen af – Jesper Skytte fra Oceaim

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen