Nu skal der points på kontoen!

NFH har ikke fået helt den start på sæsonen i Bambusa Kvindeligaen, som man kunne have drømt om. Efter fem kampe er status to points og en placering udenfor top-8, som giver adgang til slutspillet.
Det hører dog med til historien, at modstanderne siden sejren over oprykkerne fra Vendsyssel alle har været hold, der må betegnes som potentielle medaljekandidater.

Nu venter så nogle kampe mod en række af de hold, der i hvert fald på papiret ser mere overkommelige ud, og det første af de hold er Ajax København, som NFH senest mødte og besejrede i en træningskamp kort før, sæsonen gik i gang.

Og det er nogle kampsultne NFH-piger, der går på banen i LÅNLET Arena i aften. På grund af landsholdspause og udsættelsen af udekampen mod Holstebro Håndbold er det cirka tre uger siden, at spillerne sidst var i kamp i den gule trøje.
– Det har været en lang pause, også lidt for lang, men der var jo ikke andet at gøre efter Nikita van der Vliets positive coronatest. Til gengæld har det givet os mulighed for at træne lidt mere, og Nikita er også blevet klar, så hun kan være med igen. Hun slap heldigvis nådigt igennem, siger cheftræner Jakob Larsen.

Og nu gælder det som sagt kampen mod Ajax København – et hold, som NFH kender rigtig godt, og hvor Jakob Larsen ikke tøver med at påtage sig favoritværdigheden.
– Vi skal have points på kontoen. Der kommer nogle vigtige kampe de næste uger, så det er vigtigt, at vi holder snuden i sporet. Vi skal vise, at vi kan præstere også, når vi er favoritter. Det pres skal vi kunne håndtere. Det synes jeg også, at vi gjorde sidste år i de kampe, hvor vi var favoritter, og i år har vi endda flere spillere at fordele ansvaret ud til, lyder det fra NFH-cheftræneren.

Ajax ligger aktuelt foran NFH i tabellen med tre points mod NFHs to, men for en kamp mere. Senest vandt de en flot sejr i Randers.
– Nu ved pigerne, at de skal være fuldt fokuserede. Ajax har været hårdt ramt mandskabsmæssigt i starten af sæsonen, og alligevel formåede de at tage til Randers og vinde, så vi skal passe på, advarer Jakob Larsen.

Blandt profilerne på Ajax-holdet er en spiller, vi kender rigtigt godt. Det er Matilde Nielsen, som spillede for os indtil i sommer. Hjerteligt velkommen tilbage til Matilde.

I aften er også tidspunktet, hvor vi her i hallen tager afsked med vores tidligere formand Henrik Hansen, der som bekendt desværre døde forleden. Lad os håbe, at pigerne kan ære Henrik ved at tage sejren i aften.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! VI VED, AT I HAR SAVNET PIGERNE. NU ER DE HER IGEN! GIV DEN NU FULD GAS I HELE KAMPEN.
UANSET OM VI SKAL SIDDE ELLER STÅ, VIL VI ALTID STØTTE NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen