Nu skal der point på Europa-kontoen

 NFH-pigerne har kniven for struben før eftermiddagens vigtige kamp i European League mod HC Podravka Vegeta fra Kroatien på hjemmebane i Arena Næstved.
Det har begge hold faktisk, for både NFH og kroaterne har tabt deres to første kampe i gruppespillet, og derfor er kravet en sejr i dag, hvis man stadig vil gøre sig forhåbninger om at gå videre fra puljen.
Cheftræner Jakob Larsen har studeret Podravkas seneste europæiske kampe på video, og han forventer en hård kamp med masser af fysik.
– De har været meget aggressive i deres forsvarsspil i de to første kampe i gruppespillet. Kroatiske hold gider ikke stå tilbage og vente. De vil gerne prøve at kyse modstanderen med stor aggressivitet, så det bliver en hård fysisk fight, som vi skal modstå, og det har vi forsøgt at træne i denne uge, siger han.
Cheftræneren er fuldt ud bevidst om kampens betydning, men han er også fortrøstningsfuld.
– Jeg synes, at vi står godt rustet til det. Vi plejer at være gode til at komme ud over stepperne, når det virkelig gælder, og jeg forventer en helstøbt holdindsats med fuld ærgerrighed, siger han og tilføjer:
– Det handler meget om at have tålmodighed i angrebsspillet, kunne slippe boldene på de rigtige tidspunkter og løbe uden bold.
– I forsvaret er det vigtigt, at vi kan styre deres mange duelspillere og dygtige stregspillere. Det er et hold med fin kvalitet, men de har ikke samme niveau som Sola eller Debrechen.
Der er kampstart klokken 14.00 i Arena Næstved.
DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! VI SKAL HAVE ALLE MAND – OG KVINDER – TIL ARENA NÆSTVED I DAG!
PIGERNE HAR BRUG FOR JERES ULTIMATIVE OPBAKNING! KOM SÅ, VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen