Nu gælder det topholdene

Der venter NFH tre svære kampe på stribe i den kommende tid. Modstanderne er nemlig Viborg, Team Esbjerg og Odense, som er stukket af fra resten af holdene i Bambusa Kvindeligaen og ligger side om side i toppen med 26 points hver efter 15 kampe – seks flere end København Håndbold på fjerdepladsen.

NFH indtager aktuelt syvendepladsen med 17 points, og derfor er favoritværdigheden lagt over på hjemmeholdets skuldre, når NFH i dag drager på langfart til Vibocold Arena for at møde Viborg HK.

Det er to af rækkens mest scorende hold, der tørner sammen, og i sæsonens første møde i LÅNLET Arena blev der også scoret særdeles flittigt i opgøret, som Viborg vandt med 33-36.

Om det bliver ligeså målrigt i aften er naturligvis svært at spå om på forhånd, men kampen er vigtig for begge hold. Viborg har brug for to points for at holde sig til i topstriden, og det samme har NFH for at holde snor i konkurrenterne i det relativt tætte felt fra nummer fire til nummer syv.

NFH’erne kommer med selvtillid i bagagen efter den klare sejr over bundholdet Vendsyssel i onsdags, og mon ikke pigerne er klar til at give den fuld gas i 60 minutter?

Der er kampstart klokken 20, og opgøret kan følges direkte på TV2 Sport.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! SEND DANMARKS BEDSTE KARMA TIL NFH-PIGERNE I AFTEN! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH – PÅ AFSTAND OG HJEMME I STUERNE!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen