Nu begynder slutspillet!

Så er ventetiden forbi. Nu begynder slutspillet om det danske mesterskab i kvindehåndbold for alvor – og NFH er med i det fine selskab.

Første kamp er i aften hjemme i LÅNLET Arena, hvor Lærke Nolsøe & Co. fra Viborg HK kommer på besøg. 

Det er et opgør mellem nummer fire (Viborg) og nummer fem (NFH) i grundspillet, og kampen er uhyre vigtig, hvis NFH skal gøre sig forhåbninger om at blive et af de to hold i puljen, som går videre til semifinalerne.

Grundspilsvinderne fra Odense har to points med over i slutspillet, mens Viborg har et og NFH og København nul points.

En sejr i aften vil med andre ord give NFH et godt afsæt til de kommende kampe, og selvom Viborg er en stor mundfuld og også må påtage sig favoritværdigheden, så har de faktisk tabt de sidste to gange, de har været på besøg i LÅNLET Arena.

Senest vandt NFH for halvanden måned siden med 29-25. 

Dengang måtte Viborg dog undvære Line Haugsted, og det gør en stor forskel, mener NFH-cheftræner Jakob Larsen.

– De har deres sædvanlige garde med Haugsted, Kristina Jørgensen og Moa Högdahl helt på plads igen, og de skyder for godt til, at man bare kan stå helt fladt i forsvaret. 

– Jeg tror, at vi kan finde forskellige strategier imod dem, men det er også vigtigt, at vi spiller godt i vores angrebsspil, påpeger Jakob Larsen.

Viborg spillede lørdag aften i European League ude mod Storhamar fra Norge, og det – kombineret med, at det også er en lang bustur til Falster – kan måske give NFH en lille fordel.

– Det er en lille fordel for os i forhold til fysikken, at de først rejste hjem søndag og kun har haft én dag til at forberede sig på kampen mod os.

– Vi skal spille med højt tempo fra start til slut, og så må vi se, hvem der er skarpest på dagen, siger Jakob Larsen.

DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! DET ER NU, DET FOR ALVOR GÆLDER. DET ER NU, I FOR ALVOR SKAL VISE, AT I ER DER 110 PROCENT FOR PIGERNE! I SKAL MED ANDRE ORD GØRE LIGESOM, I PLEJER – OG SÅ LIGE SKRUE 10 PROCENT MERE PÅ! DET ER VI SIKRE PÅ, AT I KAN!

KOM SÅ! VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen