Nu begynder det europæiske gruppespil

NFH gør i aften comeback til gruppespillet i en af de europæiske klubturneringer efter nogle års fravær.

Holdet har som bekendt kvalificeret sig til gruppespillet i EHF European League, og pigerne lægger ud i aften klokken 20 med det, der på forhånd ligner den sværeste af de seks kampe – på udebane mod Debrechen fra Ungarn, også kaldet DVSC Schaeffler.
Hjemmeholdet ligger aktuelt på tredjepladsen i den ungarske liga og var lige før nytår meget tæt på at tage point fra storholdet Györ, så det er en særdeles kompetent modstander, NFH skal møde på en vanskelig udebane med passionerede fans.
Med i hjemmeholdets trup er i øvrigt den tidligere NFH-profil Mariana Costa, som mange nok stadig husker.
– Det er et godt hold med stor fysik og gode skytter, og de spiller et meget struktureret angrebsspil.
– De har blandt andet en højreback på 1,98 meter, som skyder hårdt, siger cheftræner Jakob Larsen, som også fremhæver hjemmeholdets venstre back som en profil, NFH’erne skal holde godt øje med.
Jakob Larsen har brugt de seneste dage på at studere ungarerne grundigt på video. Her har han også bidt mærke i nogle svagheder.
– Det har nogle spillere med stor fysik, men de er også lidt tunge i det, så der burde ligge nogle muligheder for vores gennembrudsspillere. Derudover skal vi være stærke i vores kontrafase og aggressive i forsvarsspillet.
– På papiret er det klart den sværeste kamp af de seks, men det bliver også en fed kamp at spille, forudser NFH-træneren.
DANMARKS BEDSTE PUBLIKUM! ER I KLAR HJEMME I SOFAEN – ELLER I HALLEN – TIL AT STØTTE PIGERNE MAKSIMALT IGEN I AFTEN?
KOM SÅ, VI SKAL OP AT STÅ FOR NFH!

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen