NFH’s Ligadamer får ny direktør

Direktørskifte i Guldborgsund Håndbold ApS. 
Søren Jakobsen har ønsket at fratræde som direktør i NFH’s professionelle afdeling – ny direktør pr. 1/1 2017 er Ib V. Pedersen.

Søren Jakobsen udtaler om direktørskiftet, ”Det har været 5 meget spændende år som direktør i NFH. Det har været en fantastisk rejse fra 1. division til en fast plads i ligaen og gruppespillet i EHF Cuppen, sammen med meget engagerede NFH folk. Succesen er en positiv udfordring – Der er for få timer i døgnet til at få det hele til at nå sammen, bl.a. efter de mange nye opgaver i EHF regi ifm. Womens EHF Cup. Det er tid til nye tiltag i NFH, og jeg har personligt fået nye forretningsmuligheder der skal undersøges og udvikles fremadrettet”.

Søren Jakobsen slipper dog ikke NFH, han vil fortsat være initiativtager, arrangør og forgangsmand med de succesfulde NFH Koncerter på Lolland/Falster og fortsætter som bestyrelsesmedlem i Guldborgsund Håndbold ApS.

”Vi har været utrolig glade for den arbejdsindsats som Søren sammen med andre ildsjæle – indtil nu, har bragt til vores elskede klub NFH. Der er tilkommet mange nye opgaver i takt med at vi har øget vores aktivitetsniveau, omsætning og antal af kampe og arrangementer i NFH – Det kræver flere hænder”, fortæller NFH’s nye direktør Ib V. Pedersen

Ib V. Pedersen har været en fast NFH personlighed i mange år, og indtil direktørskiftet, har Ib været økonomichef i Guldborgsund Håndbold ApS. Han har også et indgående kendskab til NFH’s aktiviteter på alle niveauer, som bestyrelsesmedlem i Guldborgsund Håndbold ApS igennem mange år.

NFH’s nye direktør fortsætter, ”Vi er fortsat inde i en positiv udvikling på alle områder – hvad enten det gælder Sportsligt, Antal af NFH Partnere og sponsorer, Netværksarrangementer og NFH Koncerter. Vi vil fremadrettet styrke organisationen med en helt ny organisationsplan og gøre NFH endnu mere professionel”

Organisationen hos Guldborgsund Håndbold ApS styrkes igennem flere hænder til NFH arbejdet. Der er planlagt, at den nye organisationsplan indeholder en ressource eller to til bl.a. administrativt arbejde, så vi kan optimere og hver især kan gøre endnu mere hvad vi er bedst til på forskellige områder i NFH.

NFH har sportslig succes, en sund forretning, en positiv udvikling, styr på økonomien, stor sponsor og publikumsopbakning, gode seertal på TV og genererer positiv omtale for hele regionen. De områder skal vi fortsat pleje og udvikle i fællesskab.

”Sammen med en fortsat stærk salgsorganisation med Salgs- & Marketingschef – Kristian Jakobsen og KAM – Kenneth Sahlholdt, er det ambitionen at gøre NFH endnu mere attraktiv for NFH Partnere at være en del af holdet og vores vision med at brande Lolland/Falster igennem Sportslige resultater og Kulturelle Arrangementer. Vi vil igennem vores nye organisationsplan frigive mere tid til hver enkelt, så NFH kan vokse endnu mere – også kommercielt. Det glæder mig også at Søren fortsat er en del af NFH, og i særdeleshed NFH Koncerterne”, slutter NFH’s nye direktør Ib V. Pedersen.

 

Guldborgsund Håndbold ApS

 

BESTYRELSE:

Formand
Henrik Hansen

Bestyrelsesmedlem
Ib V. Pedersen

Bestyrelsesmedlem
Martin Koch

Bestyrelsesmedlem
Søren Jakobsen

DAGLIG DRIFT:

 

Direktør
Ib V. Pedersen

Salgs- & Marketingschef
Kristian Jakobsen

KAM
Kenneth Sahlholdt

Sportschef & Cheftræner
Niels Agesen

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen