NFH er Gazelle for tredje gang

NFH har igen modtaget post fra Børsen og vi er glade og stolte af hvad de skriver til os ifm. Børsens Gazellepris – endnu engang:

 

Tillykke med den flotte vækst – I er blevet kåret som gazelle 2018.

Vi har hermed fornøjelsen at fortælle, at jeres virksomhed er kåret som gazelle 2018 – stort tillykke! Vi glæder os til at fejre jer til gazellekåringerne rundt om i landet.

En gazelle vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Det er hårde krav – og det er imponerende, at I har kunnet leve op til dem.

Gazellerne genopfinder Danmark:

Gazellerne trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, disruption og at skulle tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser – og alle er de med til at genopfinde Danmark.

 

Hos NFH vil vi gerne takke alle NFH Partnere, sponsorer og fans, for at nå denne milepæl for tredje gang, og for at tro på os år efter år. Vi glæder os til at se jer alle igen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen