NFH ude af pokalen

NFH-pigerne fik desværre ikke den forpremiere på den nye sæson, som de selv og de over 1.000 NFH-tilhængere i Scandlines Arena havde håbet, da Silkeborg/Voel søndag aften kom på besøg i ottendedelsfinalen i landspokalturneringen Santander Cup.

NFH tabte klart med 27-32 efter at have været bagud med 13-17 ved pausen. Gæsterne kom hurtigt foran med 0-3, og derfra var det op ad bakke for NFH’erne i resten af kampen.

Opgøret viste, at der stadig er plads til forbedringer i både forsvars- og angrebsspillet for NFH, og Silkeborg/Voel var generelt ganske effektive i deres afslutninger. Det betød, at NFH aldrig for alvor fik gang i det kontraspil, der kunne have givet nogle flere af de såkaldte lette mål.

NFH’erne fik kontakt ved stillingen 6-6, men kom straks efter atter bagud med to mål og måtte igen kæmpe sig tilbage. De gulblusede var med frem til 11-11 i sidste halvdel af første halvleg, hvorefter Silkeborg/Voel scorede fem mål i træk, og det forspring lykkedes det aldrig NFH at indhente.

To måls afstand var det nærmeste, NFH kom i anden halvleg i en kamp, der også var præget af et hav af udvisninger, og hvor det hele altså endte med et fem-måls nederlag og en exit fra pokalturneringen.

NFH-pigerne får dog mulighed for at revanchere sig allerede på næste tirsdag, den 8. september klokken 19.30, når Silkeborg/Voel igen kommer på besøg i Scandlines Arena – denne gang til sæsonpremiere i Boxer Dameligaen.

Kristina “Mulle” Kristiansen blev NFHs topscorer med 10 mål, mens Matte Gravholt nettede fem gange og Simone Toftdal, Emelie Westberg og Nanna Willumsen scorede hver fire mål.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen