NFH – TTH Ligakamp afvikles uden tilskuere

NFH’s LIGAKAMP MOD TTH HOLSTEBRO – 130320

Vi har modtaget nedenstående fra Divisionsforeningen Håndbold, og arbejder pt tæt i samarbejde med lokale og regionale myndigheder og Divisionsforeningen m.fl. for at afdække problematikkerne.

Kampen på fredag d. 13.03.2020 afvikles uden tilskuere. NFH’s Partner Førkampsarrangement aflyses hermed også som følge af dagens udmeldinger.

Med kampen uden tilskuere, arbejder vi videre mod en løsning for at se kampen hjemme i stuerne i stedet. Vi holder jer orienteret.

Når vi har nyt om fremtidige kampe, vil der opdateres på www.nfh.dk og på NFH’s Facebookside

Såfremt du har købt billet via Ticketmaster, refunderes din billet ved henvendelse til Ticketmaster Kundecenter på tlf. 70 15 65 65 (mandag – fredag: 10.00 – 17.00).

Med venlig hilsen

Guldborgsund Håndbold ApS / NFH

 


PRESSEMEDDELELSE FRA DIVISIONSFORENINGEN HÅNDBOLD

Det har nok ikke undgået nogens opmærksomhed at regeringen og sundhedsmyndighederne i dag har meldt ud, at de opfordrer til at arrangementer med mere end 1000 deltagere udskydes eller aflyses resten af marts. Det har stor betydning for dansk ligahåndbold. Da vi i dansk håndbold ikke vil have mulighed for at genplacere de mange kampe, er beslutningen derfor at de programsatte kampe spilles som planlagt, men uden tilskuere.

Vi kan som dansk håndbold ikke sætte os uden for den klare anbefaling der er udsendt, og dette er desuden understøttet af Dansk Idrætsforbund, og er ligeledes en model vores sportskollegaer i Danmark har valgt.

Vi har ikke planer om at aflyse nogle kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der ikke bør spilles.

Omkring Santander Final4, der er programsat til næste weekend i Jyske Bank Boxen i Herning, vil der i starten af næste uge komme en afklaring på om dette kan flyttes til et senere tidspunkt. Alle billetkøbere vil få direkte besked.

Vi beklager de ulemper dette måtte give for klubber, spillere, sponsorer og publikum.

Med venlig hilsen

Divisionsforeningen Håndbold
Direktør, Thomas Christensen

 

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen