NFH tilknytter landsholdsprofil

Nykøbing F. Håndboldklub har sammen med hovedsponsoren Scandlines BorderShop, sikret sig den danske landsholdsprofil Pernille Holmsgaard.

NFH har styrket forsvaret forud for den kommende sæson, da de har lavet en 2-årig aftale med den danske landsholdsspiller Pernille Holmsgaard. Pernille Holmsgaard har dog andre kvaliteter end forsvarsdelen og det glæder NFH cheftræner Niels Agesen, at hun i næste sæson spiller for NFH.

”Når man søger en forsvarsekspert der også har spidskompetencer i angrebet, og i tillæg ønsker erfaring og rutine. Ja så findes der ikke ret mange ud over Pernille med dansk pas. Pernille har med andre ord – lige det vi mangler, og kommer derfor til at udgøre en stor og vigtig brik på det kommende NFH hold, der vil prøve at udfordre top 4. Pernille er ikke bange for at tage ansvar og gør det sublimt i kollektivets tjeneste, og når kollektivet fungerer sprudler Pernille individuelt. Jeg kan og vil ikke ligge skjul på at jeg glæder mig til at se Pernille i den gule Nykøbing Falster trøje,” udtaler Niels Agesen.

Pernille Holmsgaard glæder sig til at arbejde sammen med Niels, og så ser hun frem til at spille foran Danmarks bedste publikum.

”Jeg har valgt NFH bl.a. pga. at jeg føler at Niels virkelig har set hvilken håndboldspiller jeg er, både stærke og dårlige sider. Jeg tror aldrig man bliver for gammel til at udvikle sig og blive bedre, så jeg håber meget på, at jeg kan blive endnu skarpere i samarbejde med Niels. Derudover er der en fantastisk begejstring, energi og viljen til håndbolden i NFH og jeg glæder mig meget til at blive en del af det, udtaler Pernille Holmsgaard og tilføjer:

”Jeg vil glæde mig til at være en del af det store fællesskab, der er omkring holdet/kampene og mærke stemningen i Scandlines ARENA. Jeg forventer mig en del af holdet, jeg synes de er kommet langt i år, men håber også på at med de kompetencer jeg besidder, kan bidrage til at vi kan tage endnu et skridt fremad næste sæson.”

Pernille har spillet 134 A-landskampe kampe og scoret 123 mål, og det er desuden blevet til en VM bronze med A-landsholdet. Derudover har Pernille 2 x DM sølv en DM bronze og to pokaltitler på Cv’et.

Hos hovedsponsoren Scandlines BorderShop, glæder man sig over at kunne bakke op om NFH og det arbejde de gør for landsdelen.

”Vi er glade for at bakke op om NFH og det arbejde de gør for Lolland-Falster. Vi er også glade for kunne hjælpe NFH, så de kan nå deres mål til den kommende sæson med tilføjelsen af en landsholdsprofil”, udtaler Kerim Aydin fra Scandlines BorderShop.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen