NFH tilbage på sejrssporet med storsejr

Blot to døgn efter det skuffende uafgjorte resultat ude mod TTH Holstebro var NFH-pigerne atter i kamp i HTH Go Ligaen, og denne gang gik det betydeligt bedre.

Hjemme i POWER Arena, med godt 1.000 tilskuere i ryggen, vandt de gulblusede en storsejr på 31-21 over Ringkøbing efter 15-12 ved pausen. NFH var i kontrol stort set fra start til slut, og gæsterne var aldrig foran i opgøret. 0-0, 1-1 og 8-8 var de eneste stillinger, hvor det stod uafgjort – resten af tiden førte NFH. Det stod således 6-3, 8-4, 10-8, 15-10, 16-13, 20-15, 23-17 og 29-19 undervejs.

Cheftræner Jakob Larsen havde på forhånd haft fokus på at løse Ringkøbings 5:1-forsvar, og det lykkedes ganske fint for NFH’erne, der kom til mange chancer, og trods enkelte afbrændere havde NFH generelt ikke problemer med at score.

Forsvaret stod også – især i anden halvleg – godt, og i målet tog Cecilie Greve endnu engang godt fra og blev efter kampen kåret til Woman of the match.
Det var i det hele taget svært at se, at NFH blot to døgn tidligere havde spillet kamp i Holstebro, men cheftræner Jakob Larsen sørgede også for at dosere spilletiden for de fleste af spillerne. Celine Lundbye Kristiansen var småskadet og sad helt udenfor, men håbet er, at hun er klar til Champions League-braget i Bukarest på lørdag mod CSM Bucuresti.

Topscorer for NFH i dag blev Lærke Nolsøe med syv mål, mens Sarah Iversen scorede seks og Kristina “Mulle” Kristiansen fem gange. Dermed fik de fire NFH’ere, der er udtaget til Danmarks VM-bruttotrup alle markeret sig godt (Cecilie Greve er den fjerde, der er udtaget).
Topscorer for Ringkøbing blev den tidligere NFH’er Camilla Maibom, som nettede fem gange.

Næste opgave for NFH er som nævnt på lørdag mod CSM Bucuresti i Champions League. Næste kamp i HTH Go Ligaen er på tirsdag ude mod Aarhus United.

Med sejren over Ringkøbing avancerer NFH til en foreløbig femteplads i ligaen.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen