NFH tættere på toppen efter ny sejr

NFH levede op til favoritværdigheden, da Kvindeligaens pointløse bundhold SønderjyskE onsdag blev besejret med 28-25 på hjemmebane i Spar Nord Arena efter 15-12 ved pausen.
Det blev aldrig nogen sprudlende håndboldoplevelse, som de 1056 tilskuere fik at se.
Sønderjyderne havde i store perioder af kampen succes med at trække en smule tempo ud af spillet og spille tålmodigt angrebsspil, og det gav et stykke hen ad vejen pote for gæsterne.
SønderjyskE var aldrig foran i kampen, men det lykkedes omvendt heller ikke for NFH for alvor at sætte dem af og vinde en storsejr.
NFH fik ellers en superstart på opgøret og bragte sig foran med 5-1. Forsvaret stod godt, og det samme gjorde målvogter Cecilie Greve.
Men stille og roligt fik gæsterne kæmpet sig tilbage, og efter 17 minutter var det helt lige, 7-7.
NFH fik dog hurtigt genetableret et forspring på et par mål, men sønderjyderne fik kæmpet sig tæt på igen ved 10-9, inden NFH I slutningen af første halvleg fik genetableret en firemåls-føring ved stillingen 15-11.
Forspringet blev øget til både 17-12 og 21-16 i løbet af de første 10 minutter af anden halvleg.
Men igen bed gæsterne – med den tidligere NFH’er Pernille Johannsen som topscorer med ni mål – godt fra sig.
Godt midtvejs i anden halvleg var NFHs føring skrumpet til 21-20, men pigerne lod sig ikke påvirke af situationen, og stille og roligt blev forspringet udbygget lidt igen, inden det hele altså sluttede med en sejr på 28-25.
Topscorere for NFH blev Elma Halilcevic med seks mål, mens Alberte Kielstrup, Nikita van der Vliet og Marie-Helene Sajka scorede fem mål hver.
Da Odenses tophold samtidig tabte til Ikast Håndbold, betyder sejren til de gulblusede, at NFH nu ligger med helt I toppen af ligaen med 12 points for syv kampe. Det er samme pointtal som Odense, Ikast og Team Esbjerg.
Næste opgave for NFH er på søndag klokken 18, hvor tyrkiske Yalikavakspor kommer på besøg i Spar Nord Arena til returkampen i kvalifikationen til European League.
NFH vandt det første opgør med otte mål i Tyrkiet.

Nykøbing Falster Håndboldklub Nørre Boulevard 4A-B, 4800 Nykøbing Falster
Cookie- og privatlivspolitik

KlubModul Bambusa Kvindeligaen